KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ SITE.

undefined

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι εκεί βρίσκεται το μέλλον, στο ίντερνετ! Έτσι, μετά την Σεμίνα Διγενή, τον Σταύρο Θεοδωράκη, την Έλλη Στάη, το ζεύγος Τατιάνας-Ευαγγελάτου, τον Θέμο και τον Τριανταφυλλόπουλο, πολλοί ακόμη - από το χώρο της τηλεόρασης - ετοιμάζονται για το διαδικτυακό τους...άλμα!
Είναι γνωστό ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου ξεκινάει το real.gr, το οποίο ήδη διαφημίζεται από πολλά άλλα "συμμαχικά" sites με τη μορφή...banner, ενώ και διευθυντής μεγάλου σταθμού ετοιμάζεται για το δικό του...ιντερνετικό κανάλι: 
Είναι ο Σταμάτης Μαλέλης που ψάχνει κόσμο εντός κι εκτός STAR για να το στελεχώσει. Μετά τη σχολή και site, λοιπόν, ο Σταμάτης και του ευχόμαστε - όπως και του Νίκου - καλή επιτυχία.
Δεν είναι εντυπωσιακό που παλιά βλέπαμε στο δρόμο, πάνω στα μέσα μαζικής μεταφοράς, διαφημίσεις των εφημερίδων και τώρα τα "πάντα όλα" έχουν κατακλυστεί από αφίσες και καταχωρήσεις των sites; Αυτό δεν σας λέει κάτι; Μόνο για ένα από αυτά, το newsbeast.gr, θα σας πω χαρακτηριστικά ότι αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν πάνω από 150 λεωφορεία με το λογότυπό του!
Κι αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που σκοπεύει να κάνει ο ιδιοκτήτης του, όπως πληροφορούμαστε! Θα γεμίσει όλη η Ελλάδα με...το τέρας των ειδήσεων! Μια πραγματικά ευρηματική διαφήμιση για ένα site με συνεχή ροή ειδήσεων κι ελπίζουμε όλα κάπως έτσι να είναι, γιατί μ' αυτό τον τρόπο μαθαίνουμε και τίποτα...

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών