KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΑΤΗ ΜΕ SMS.

Θύματα μιας καλοστημένης κομπίνας έχουν πέσει χιλιάδες χρήστες κινητών τηλεφώνων, οι οποίοι λαμβάνουν «φουσκωμένους» λογαριασμούς από SMS που χρεώνονται υπέρμετρα
Ο «γολγοθάς» των ανυποψίαστων πολιτών ξεκίνησε όταν έκαναν το λάθος να απαντήσουν σε μηνύματα με ποικίλο περιεχόμενο. Από τη στιγμή εκείνη το κινητό τους κατακλύζεται από δεκάδες μηνύματα τα οποία είτε τα ανοίξει είτε όχι ο χρήστης, χρεώνεται, με αποτέλεσμα ο μηνιαίος του λογαριασμός να αυξάνεται υπέρμετρα.
Τους τελευταίους έξι μήνες έχουν καταγραφεί εκατοντάδες επώνυμες καταγγελίες πολιτών τόσο σε Εταιρίες Κινητής Τηλεφωνίας, όσο και στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και στο Συνήγορο του Πολίτη.
Το θέμα μάλιστα, έχει πάρει διαστάσεις και έχει απασχολήσει τη Δικαιοσύνη και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της αστυνομίας που ερευνά την υπόθεση, ύστερα από εντολή της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.
Από την πλευρά τους πάντως οι μεγάλες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας σημειώνουν ότι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση, καθώς αποτελούν το «μέσο» για να έρθει ο συνδρομητής σε επαφή με τις εταιρίες «φαντάσματα»και να δεχθεί τα συγκεκριμένα μηνύματα.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών