KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

THN ΠΗΡΕ MAZI TOY.

Μια παράξενη επικήδειος πομπή έλαβε χώρα στο Χονγκ-Κονγκ. Ένας από τους πιο γνωστούς κοσμικούς άνδρες του Χονγκ Κονγκ ενταφιάστηκε μαζί με χάρτινα αντίγραφα των αγαπημένων του αυτοκινήτων -μιας ροζ και μιας χρυσής Ρολς Ρόις- και μια επιλογή από τα πιο πολύχρωμα σύνολα της γκαρνταρόμπας του.
Ο 75χρονος δικηγόρος Κάι Μπονγκ Τσάου, πήρε μαζί του στον άλλο κόσμο μια σειρά από εκκεντρικά σύνολα που τον έκαναν από τα πλέον αναγνωρίσιμα άτομα του Χονγκ Κονγκ.
Στην επικήδειο πομπή του περιλαμβάνονταν επίσης και τα αντίγραφα των μοντέλων των αγαπημένων του αυτοκινήτων τα οποία οδηγούσαν σοφέρ.
Τα αντίγραφα των μοντέλων των αυτοκινήτων κάηκαν στην επικήδειο τελετή για να τον "ακολουθήσουν και στην άλλη του τη ζωή".
Ο Τσάου ήταν γιος γνωστού πολιτικού του Χονγκ Κονγκ του σερ Σικ Νιν Τσάου. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, έγινε δικηγόρος και το 1964 ίδρυσε τη δική του νομική εταιρία.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών