KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

TO NEW COTROEN DS4.

To δεύτερο μοντέλο της σειράς DS θα παρουσιάσει στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού η Citroen. Το DS4 διακρίνεται για την εντυπωσιακή σχεδίαση, την πολυτελή καμπίνα για τα δεδομένα της κατηγορίας και την υψηλή τεχνολογία.Το DS3 από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση του. Το ίδιο ισχύει για το DS4, το νέο μικρομεσαίο μοντέλο της γαλλικής φίρμας, το οποίο αναμένεται στις ευρωπαϊκές αγορές την άνοιξη του 2011.

Από όποια πλευρά και αν το παρατηρήσεις, η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Το εμπρός τμήμα θυμίζει έντονα το DS3 με τα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED και το μυώδες καπό, ωστόσο το πίσω με την διαφορετικού χρώματος οροφή και τον διαχύτη στο κάτω τμήμα είναι αυτό που κυριαρχεί. Οι χειρολαβές στις πίσω πόρτες είναι «κρυμμένες» στο πλαίσιο του παραθύρου, η οροφή είναι πανοραμική, ενώ κάτω από τους θόλους μπορούν να τοποθετηθούν μέχρι και ζάντες 19 ιντσών. Το μήκος του αυτοκινήτου, φθάνει τα 4,27 μέτρα, το πλάτος το 1,81μ. και το ύψος το 1,53μ. Η καμπίνα συνδυάζει την πολυτέλεια με τα σπορτίφ στοιχεία,  με τις πλούσιες εκδόσεις να περιλαμβάνουν δερμάτινες επενδύσεις ακόμα και στο ταμπλό, αλλά και στις επενδύσεις των πόρτων.

Η άνεση, ειδικά οδηγού και συνοδηγού αναμένεται να είναι από τα μεγάλα ατού, με την πρακτικότητα να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.

Το DS4 θα τροφοδοτείται από ένα κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρου, ισχύος 120, 155 και 200 ίππων και δύο πετρελαίου, 110 και 160 ίππων. Όλα τα μηχανικά σύνολα, συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο ή αυτόματο EGS (Electronic Gearbox System) 6 σχέσεων. Τεχνολογικά, εκτός από τα γνωστά συστήματα, περιλαμβάνει το eTouch Assistance System ( ειδοποιεί τις αρμόδιες υπηρεσίες σε περίπτωση ανάγκης) και το Blind-Spot Monitoring System (προειδοποιεί για αντικείμενα στα σημεία που δεν μπορεί να δει ο οδηγός) .

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών