KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΒΙΑΖΕ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕ..!!ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 14 ΕΤΩΝ.

Σάλος στην κοινωνία ελληνικού νησιού με ραδιοφωνικό παραγωγό που κατηγορείται ότι βίαζε 14χρονη κοπέλα για ένα ολόκληρο χρόνο. Ποιος ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός
αναζητεί τώρα η τοπική κοινωνία.
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός είναι 30 χρονών και έκανε επιτυχημένη εκπομπή σε μεγάλο ραδιοσταθμό νησιού των Δωδεκανήσων. Η 14χρονη κοπέλα ήταν φανατική θαυμάστρια του και δεν έχανε ούτε εκπομπή. Το ραδιόφωνο την είχε μαγέψει και δεν άργησε να πάρει τηλέφωνο και να κάνει αφιερώσεις τα αγαπημένα της τραγούδια. Δεν μπορούσε όμως να φανταστεί τον εφιάλτη που θα περνούσε στη συνεχεία για 12 μήνες.
Το κορίτσι σιγά σιγά άρχισε να μιλάει στο τηλέφωνο με τον 30χρονο ραδιοφωνικό παραγωγό, η φωνή του οποίου την είχε γοητεύσει. Συζητούσαν με τις ώρες και έτσι αποφάσισαν να συναντηθούν.
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός όταν συναντήθηκε με την κοπέλα, προσφέρθηκε να την πάει μία βόλτα με το αμάξι. Τελικά, σύμφωνα με την καταγγελία, την πήγε σε ερημική τοποθεσία, την βίασε και στη συνέχεια άρχισε να την εκβιάζει ότι αν δεν τον ξανασυναντούσε θα έλεγε σε όλους τι είχε συμβεί μεταξύ τους.
Ο εφιάλτης κοπέλας συνεχίστηκε για περίπου έναν χρόνο, μέχρι που ο πατέρας της είδε την αλλαγή στην συμπεριφορά της και την έπεισε να του μιλήσει. Χωρίς να χάσουν χρόνο έκαναν μήνυση σε βάρος του 30χρονου παραγωγού.
Η υπόθεση θα εκδικαστεί τις επόμενες μέρες ενώ η νεαρή κοπέλα έφυγε από το νησί θέλοντας να ξεχάσει τον εφιάλτη που πέρασε.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών