KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟ ΤΑ 37 ΕΚ $ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΑ 850.000$ .



Ήθελε 37 εκατομμύρια αλλά τελικά "βολεύτηκε" και με 850.000 δολάρια για ένα φιλί που ούτε έδωσε αλλά και ούτε πήρε...

Διεκδικούσε 37 εκατ. δολάρια Αυστραλίας για ένα φιλί που αποπειράθηκε να της δώσει ο πρώην διευθυντής της. Τελικά, συμβιβάστηκε με μόλις 850.000 αυστραλιανά δολάρια, αλλά υποστηρίζεται πως η δημοσιότητα που πήρε η όλη υπόθεση, σε συνδυασμό με τις 850.000 αυστραλιανά δολάρια που καταβλήθηκαν, θα κάνει πολλές εταιρίες να λαμβάνουν σοβαρά, πλέον, τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στους χώρους εργασίας.

Όπως έγινε γνωστό, με εξώδικο διακανονισμό έκλεισε η υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης της Κρίστι Φρέιζερ-Κερκ, εργαζόμενης στη μεγάλη αλυσίδα των αυστραλιανών καταστημάτων «Ντέιβιντ Τζόουνς» (David Jones), η οποία μήνυσε τον εργοδότη της, και πρώην γενικό διευθυντή της εταιρίας Μαρκ ΜακΚίνες.

Η Κερκ με τον δικηγόρο της βγαίνοντας από το δικαστήριο. 

Η Κερκ που αρχικά ζητούσε 37 εκατ. αυστραλιανά δολάρια αποζημίωση, τελικά έλαβε μόλις 850.000, ποσό που η ίδια αρνήθηκε να επιβεβαιώσει. Και απ' αυτά δεν θα δοθεί ούτε σεντ σε φιλανθρωπικούς σκοπούς παρά τις αρχικές υποσχέσεις των δικηγόρων της.

Όπως επίσης αναφέρουν οι αυστραλιανές εφημερίδες, η Κερκ συμφώνησε να πληρώσει και τα δικαστικά της έξοδα, που φθάνουν τις 300.000 αυστραλιανά δολάρια.

Το μεγαλύτερο ποσό των 850.000 που καταβλήθηκε, το πλήρωσε η εταιρία David Jones και ένα μικρό ποσό ο κ. ΜακΚίνες.

Σημειώνεται ότι η εταιρία David Jones είχε από τα πρώτα στάδια της υπόθεσης προσφέρει το συγκεκριμένο ποσό στην Κερκ κι αυτή το είχε αρνηθεί.

Ο Μαρκ Μακίνες, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι παρενόχλησε σεξουαλικά την Κερκ, παραιτήθηκε από τη θέση του γενικού διευθυντή της εταιρίας, όταν η Κερκ ανακοίνωσε δημόσια ότι κατέθεσε μήνυση εναντίον του.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών