KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΜΠΡΑΒΟΙ ,ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑ.



Με λιμουζίνα και 9 σωματοφύλακες εμφανίστηκε η Μαριάννα Ντούβλη στην Κύπρο, ενώ μίλησε για το δεύτερο ροζ DVD-τσόντα που βγαίνει στα περίπτερα. Φωτογραφίες.
Σκηνές απείρου κάλλους έζησαν οι θαμώνες του αεροδρομίου Λάρνακας όταν αφίχθη η Μαριάννα Ντούβλη. Απο την αίθουσα αφίξεων, η Μαριάννα Ντούβλη έκανε δηλώσεις με ύφος δώδεκα καρδιναλλίων και συνοδεία σωματοφυλάκων, όπως αναφέρει το ΕΙΠΕ.
Η Μαριάννα Ντούβλη ανέφερε πως εδώ και λίγες μέρες ονομάζεται Marianna D μετά την απαγόρευση του πρώην συζύγου της να χρησιμοποιεί το επίθετο του. «Ετοιμάζω νέο ροζ DVD-τσόντα με την συμμετοχή πολλών ανδρών και γυναικών. Θα πάθετε την πλάκα σας», πρόσθεσε.
Την Μαριάννα Ντούβλη συνόδευαν εννέα σωματοφύλακες ενώ επιβιβάστηκε σε μια λευκή λιμουζίνα όπου πίσω της για να μην την «απαγάγει» κανείς, ακολουθούσαν δυο πολυτελές αλεξίσφαιρα αυτοκίνητα. Το όλο σκηνικό άφησε άφωνους όσους βρέθηκαν εκεί με την ίδια να δείχνει να απολαμβάνει απόλυτα την χλιδή.
Στην Κύπρο η Μαριάννα Ντούβλη πήγε φυσικά για μια γερή αρπαχτή, καθώς θα εμφανιστεί στην εμπορική Στοά Λευκωσίας στο club Backroom σε μια «πολύ καυτή βραδιά». Θα αναστενάξουν μέχρι και οι αγελάδες, λέει.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών