KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ


diavasi_ypogeiaΣειρά εργασιών θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο και την Κυριακή σε υπόγειες διαβάσεις στην Αθήνα. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, πρόκειται για εργασίες καθαρισμού, συντήρησης και επισκευών.

Το πρόγραμμα των εργασιών


Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού, συντήρησης ηλεκτροφωτισμού, στις παρακάτω υπόγειες διαβάσεις αυτοκινήτων:
  • Κηφισού και Αθηνών (Καβάλας),
  • Θηβών-Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου,
  • Διασταύρωση Μαγούλας.
Οι εργασίες θα διαρκέσουν από τις 06:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας και θα περιορίζονται, κάθε φορά, σε μία λωρίδα, ανά διεύθυνση.
Από την Κυριακή 17 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης-καθαρισμού των φρεατίων, χρωματισμού των τοιχίων και της οροφής, με εφαρμογή αντιρρυπαντικής προστασίας και συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού, στην υπόγεια διάβαση αυτοκινήτων στη διασταύρωση των λεωφόρων Κηφισού και Αθηνών (Καβάλας). Οι εργασίες θα εκτελούνται όλο το 24ωρο και θα περιορίζονται, κάθε φορά, σε μία λωρίδα κυκλοφορίας, ανά διεύθυνση.

Εργασίες συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού θα εκτελούνται στην υπόγεια διάβαση αυτοκινήτων στην Παλιά Παραλιακή, στο ύψος του Ιπποδρόμου, από την Κυριακή 17 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 31 Οκτωβρίου. Οι εργασίες θα διαρκούν ολόκληρο το 24ωρο και θα περιορίζονται, κάθε φορά, σε μία λωρίδα κυκλοφορίας, ανά διεύθυνση.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών