KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΙ ΠΑΣΑ.

undefined

Δεν έχει σταματήσει να χτυπά εδώ και δυο μήνες το κινητό τηλέφωνο του Βάιου Ζιάκα, δημάρχου Βασιλικής Τρικάλων . Αιτία; Αυτές τις ημέρες είναι να ξεκινήσει  το… κυνήγι του θησαυρού του Αλή Πασά και όλοι ζητάνε να μάθουν πότε ακριβώς θα γίνει αυτό, μεταξύ των οποίων και αρκετοί ανταποκριτές ξένων ΜΜΕ.

Τον αμύθητο θησαυρό θα προσπαθήσει να ανιχνεύσει ένας Ελληνοαυστραλός σε μια τοποθεσία που εκτείνεται μεταξύ των περιοχών των Αγίων Θεοδώρων και της Θεόπετρας, στο νομό Τρικάλων. Ο Ελληνοαυστραλός ανακοίνωσε το φιλόδοξο σχέδιό του πριν δύο χρόνια και εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 12 Οκτωβρίου, με τη χρήση δύο γεωτρύπανων.

Το «κυνήγι του θησαυρού» αποτελεί βασικό θέμα συζήτησης στα καφενεία των χωριών της περιοχής, έχοντας υπερκεράσει ακόμη και το ζήτημα της οικονομικής κρίσης! Στον Δήμο Βασιλικής κρατούν βέβαια κάποιες επιφυλάξεις, αλλά δεν κρύβουν ότι θα ήθελαν πολύ να βρεθεί ο περιβόητος θησαυρός. Ο λόγος; Ο «κυνηγός» δεσμεύθηκε να δώσει το 11% από το μερίδιό του στο Δήμο, εφόσον φυσικά βρει τον θησαυρό.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών