KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ

Υποδέχτηκε τους αστυνομικούς με το μπικίνι!Με μπικίνι υποδέχτηκε η ηθοποιός Katherine Heigl τους αστυνομικούς που η ίδια κάλεσε στο σπίτι της στο Λος Αντζελες για να καταγγείλει έναν γείτονα. Η ηθοποιός διασκέδαζε με τον σύζυγό της μέσα σε τζακούζι, αλλά ο θόρυβος που έκαναν ενόχλησε έναν γείτονα που άρχισε να τους βρίζει!

"Ήμασταν στο σπίτι οι δυο μας. Φτιάξαμε μερικά cocktails και είχα φορέσει ένα μπικίνι περισσότερο sexy απ'ότι συνήθως, γιατί δεν είχα δει το σύζυγό μου εδώ και δυο εβδομάδες", δήλωσε η Heigl στην ιστοσελίδα ivillage.com και συνέχισε: "Χαλαρώναμε στο τζακούζι και ο γείτονάς μας άρχισε να ουρλιάζει. Το έχει κάνει τέσσερις φορές στο παρελθόν και είναι ενοχλητικό γιατί ήταν μόλις εννιά το βράδυ και δεν φωνάζαμε".

"Κάλεσα τον φύλακα και του ζήτησα να καλέσει την αστυνομία γιατί από κάποιο σημείο και μετά καταντάει παρενόχληση", εξηγεί η ηθοποιός. Μόνο που μία έκπληξη περίμενε τους δύο ένστολους που έφτασαν επί τόπου λίγα λεπτά αργότερα! Η Heigl τους υποδέχτηκε φορώντας μόνο το μπικίνι της!

"Έφτασαν οι αστυνομικοί. Δεν βάλαμε μια πετσέτα ή κάτι άλλο πάνω μας, απλά βγήκαμε όπως ήμασταν να μιλήσουμε για τον γείτονα που δεν αντέχαμε και το στήθος μου έδειχνε γελοίο".

Η ίδια τώρα βλέπει το περιστατικό ως διασκεδαστικό: "Δεν κάναμε τίποτα τόσο σκανδαλώδες ή συναρπαστικό. Έτσι το γεγονός ότι ήμαστε έξω με τα μαγιώ μας να μιλάμε στους αστυνομικούς, απλά με διασκεδάζει", είπε, προσπαθώντας να τα μπαλώσει...

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών