KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΜΕΤΑΜΦΙΕΖΟΤΑΝ ΣΕ ΑΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ.

undefined

Είναι δυνατόν κάποιος στο βωμό της σεξουαλικής του απόλαυσης να θυσιάσει την ίδια του την προσωπικότητα;; Δύσκολο να το πιστέψουμε αλλά ακόμα και αυτό είναι δυνατόν. Απόδειξη είναι η απόφαση μιας 25χρονης γυναίκας να παρουσιάζεται για έξι χρόνια ως κύριος Brooks με σκοπό να έχει ερωτικές περιπτύξεις με γυναίκες..

Η Samantha Brooks προσποιούταν τον άντρα. Μεταμφιεζόταν και υιοθετούσε ανδρική συμπεριφορά και μάλιστα ένα από τα θύματα της είχε πιστέψει για 6 ολόκληρα χρόνια ότι είχε σχέση με τον κύριο  Lee Brooks!

Το ίδιο κόλπο προσπάθησε να κάνει και με μια δεύτερη γυναίκα μόνο που εκείνη προφανώς ήταν πιο υποψιασμένη και δε μάσησε το παραμύθι. Αυτή τη φορά η μεταμφίεση δεν πέτυχε και ο κύριος-κυρία Brooks οδηγήθηκε στο δικαστήριο, με την κατηγορία της απάτης με σκοπό τη συνουσία.

Τώρα αν μας ρωτάτε πως κατάφερε να πείσει στις πολύ προσωπικές της στιγμές, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν το γνωρίζουμε με βεβαιότητα… Το γεγονός όμως ότι κατάφερε να ξεγελάσει μια κοπέλα επί 6 συναπτά έτη σε κάτι τόσο προφανές μας κάνει το λιγότερο να την παραδεχτούμε για το άρτια εκτελεσμένο σχέδιό της..

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών