KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.



Το απόλυτο κυκλοφοριακό χάος επικρατεί αυτή την ώρα στο Λεκανοπέδιο, με αιχμή τους δρόμους στο κέντρο που έχουν κλείσει λόγω της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν και της διάσκεψης για την κλιματική αλλαγή στη Μεσόγειο. Παράλληλα, κομφούζιο επικρατεί και στον Κηφισό, στην κατεύθυνση προς Λαμία, λόγω έργων.

Τα σοβαρότερα προβλήματα παρουσιάζονται στη βασιλίσσης Σοφίας, από τον Ευαγγελισμό μέχρι το Σύνταγμα και την λεωφόρο Αμαλίας, ενώ μποτιλιάρισμα υπάρχει και στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού.

Μάλιστα, αγανακτισμένοι οδηγοί επικοινώνησαν , δηλώνοντας πως προσπαθούν εδώ και μία ώρα να μεταβούν από την Κατεχάκη στο Ζάππειο και ακόμα να τα καταφέρουν!

Ίδια κατάσταση και σε σημεία της Αττικής Οδού, καθώς πολλοί είναι οι οδηγοί που σπεύδουν να την χρησιμοποιήσουν ως εναλλακτική αλλά... μάταια!

Στη λεωφόρο Κηφισού επικρατεί κυκλοφοριακό χάος, καθώς είναι κλειστή η γέφυρα προς τη λεωφόρο Αθηνών λόγω εργασιών συντήρησης. Από την Τροχαία γίνεται εκτροπή κυκλοφορίας μέσω Μαρκόνι είτε μέσω του κόμβου της Λένορμαν.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών