KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.


Το οικογενειακό ερωτικό έγκλημα που συνέβη στην Ιταλία, έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη, καθώς το θύμα είναι η 15χρονη Σάρα Σκάτσι και θύτης ο 53χρονος αδερφός του πατέρα της!


Η Σάρα, είχε βγει από το σπίτι της στην κοινότητα Αβετράνα λίγο έξω από το Μπάρι, στις 26 Αυγούστου με προορισμό την παραλία. Από τότε, τα ίχνη της χαθηκαν, με την μητέρα τηςπροσωπική έκκληση στον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας κοπέλας να έχει απευθύνει ζητώντας την παρέμβαση του ώστε να εντοπιστεί η Σάρα.


Αρχικά, πολλοί πίστεψαν ότι το 15χρονο κορίτσι εξαφανίσθηκε οικειοθελώς καθώς όπως έγραφε στο ημερολόγιο της: «η ζωή της επαρχίας μου φαίνεται μονότονη και περιορισμένη». Ωστόσο, ένα μήνα μετά την εξαφάνιση της, αποκαλύφθηκε το αποτρόπαιο μυστικό: Ο 53χρονος Μικέλε Μισέρι, ο αδερφός του πατέρα της και θείος της Σάρα, ήταν αυτός που της έκοψε το νήμα της ζωής.


Έπειτα από 12 ώρες ανάκρισης, ο Μισέρι «έσπασε» και ομολόγησε ότι ανάγκασε την 15χρονη να τον ακολουθήσει στο γκαράζ του σπιτιού του. Όταν της ζήτησε να έχουν σεξουαλική επαφή, η Σάρα αντισταθηκε. Έτσι, την δολοφόνησε και ασέλγησε πάνω στο άψυχο σώμα της. Ο Μισέρι μάλιστα, αποκάλυψε ότι έθαψε το σώμα της Σάρα σε ένα στενό πηγάδι και το κάλυψε με βαριές πέτρες.


Ο 53χρονος, δεν είχε φροντίσει να καλύψει καλά τα ίχνη του καθώς είχε εμφανιστεί στο χωριό τις προηγούμενες ημέρες, με το κινητό της κοπέλας, καμένο και χωρίς μπαταρία, υποστηρίζοντας ότι εργαζόταν στα χωράφια και το βρήκε τυχαία. Οι καραμπινιέροι ωστόσο, εντόπισαν  τα ηλεκτρονικά ίχνη του δικού του κινητού, την ίδια ώρα, ημέρα και στο ίδιο σημείο όπου είχε εξαφανιστεί η 15χρονη. Μάλιστα, μέσω ενός κοριού, είχαν καταγράψει την συνομιλία του Μικέλε με την κόρη του Σαμπρίνα η οποία τον κατηγορούσε λέγοντας: «την ξαδέρφη μου την εξαφάνισες εσύ».


 Τώρα, τόσο η γυναίκα του, όσο και οι κόρες του, ζητούν να τιμωρηθεί υποδειγματικά, αλλά οι ανακριτές, συνεχίζουν τις έρευνες, για να εξακριβώσουν αν υπήρξε τυχόν συγκάλυψη και συνενοχή.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών