KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΤΟΥ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ.




Οι συνεχόμενες αναλήψεις μεγάλων χρηματικών ποσών από τις τράπεζες το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι περίεργες επαφές με μια μυστηριώδη γυναίκα αλλά και οι ψίθυροι για το θησαυρό των εκατομμυρίων ευρώ που έκρυβε στη ντουλάπα του ο Μίμης Ζουγανέλης έχουν μπει στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας.

Δεν είναι τυχαίο ότι αν και το άγριο φονικό με θύμα τον ηλικιωμένο αδερφό του γνωστού Μυκονιάτη επιχειρηματία Μάκη Ζουγανέλη σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη βίλα του στο νησί των ανέμων, οι αστυνομικοί βρίσκονται ακόμη στο σημείο και ερευνούν εξονυχιστικά το χώρο, μαρτυρίες κατοίκων αλλά και περίεργες κινήσεις αγνώστων τις τελευταίες ημέρες.

Οι πληροφορίες λένε πως οι αξιωματικοί της Ασφάλειας είναι βέβαιοι πως τουλάχιστον δύο άτομα με τη συμμετοχή μιας γυναίκας σε περιφερειακό ρόλο, έστησαν καρτέρι στην οικία στο Γλυφάδι και βασάνισαν μέχρι θανάτου τον 73χρονο για να μαρτυρήσει που έκρυβε το χρηματοκιβώτιο με τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, ψάχνουν να βρουν ποιοι γνώριζαν ότι ο Μίμης Ζουγανέλης είχε το ποσό – μαμούθ στο σπίτι του προκειμένου να φθάσουν στα ίχνη των ληστών που τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου.
Μέχρι στιγμής έχουν δώσει κατάθεση οι συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι που γνώριζαν τον άτυχο άνδρα και όπως λένε οι πληροφορίες έκρυβε τα χρήματα στο σπίτι του γιατί λόγω οικονομικής κρίσης φοβόταν τη χρεοκοπία των τραπεζών.

Η αποκάλυψη του στυγερού εγκλήματος που έχει συγκλονίσει το κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου το απόγευμα της Τετάρτης.

Ήταν λίγα λεπτά μετά τις πέντε, όταν η καθαρίστρια που επισκεπτόταν μια φορά την εβδομάδα τον 73χρονο μπαίνοντας στον προαύλιο χώρο της οικίας ήρθε αντιμέτωπη με τη φρίκη. Κηλίδες αίματος και ένα σημάδι από σύρσιμο ανθρωπίνου σώματος έδειχναν ότι κάτι φρικτό είχε συμβεί... Με κομμένη την ανάσα, τρέχει και ειδοποιεί τους συγγενείς του ηλικιωμένου και την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο χώρο διαπίστωσαν ότι ο Δημήτρης Ζουγανέλης, κείτονταν νεκρός… «Πνιγμένος» σε λίμνη αίματος με πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι – πιθανότατα από ρόπαλο ενώ το σπίτι έδειχνε να είχε ψαχτεί… Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν οι δράστες επιτέθηκαν και δολοφόνησαν το θύμα στον προαύλιο χώρο και στη συνέχεια έσυραν το άψυχο κορμί στο υπνοδωμάτιο.
Όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες των αστυνομικών από το σπίτι έλειπε το χρηματοκιβώτιο που ο ηλικιωμένος έκρυβε στη ντουλάπα του, ένα lap top ενώ οι δράστες είχαν φροντίσει να εξαφανίσουν τη βιντεοκασέτα από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και το κινητό τηλέφωνο του θύματος.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών