KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΜΟΥΣΕΙΟ ΡΑΓΙΣΜΕΝΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ.


Το μουσείο της Ραγισμένης Καρδιάς άνοιξε τις πύλες του στο Ζάγκρεμπ.

Ένας χώρος όπου φιλοξενεί περισσότερα από 100 αντικείμενα … χωρισμού, ανάμεσα τους  ρολόγια, φωτογραφίες, ρουχισμό, αρκουδάκια, ποιήματα και ένα τσεκούρι.   Η ιδέα της δημιουργίας του συγκεκριμένου μουσείου ανήκει σε δυο Κροάτες καλλιτέχνες που χώρισαν το 2006. Όταν ήρθε η ώρα να μοιράσουν τα πράγματα τους συνειδητοποίησαν τη δυσκολία τους να αποχωριστούν κάποια αντικείμενα που συμβόλιζαν  τη χαμένη αγάπη και αποφάσισαν να τα κρατήσουν. Πρόσθεσαν και άλλα που δώρισαν χωρισμένα ζευγάρια και κατέληξαν να συλλέγουν αντικείμενα από ανώνυμους αποστολείς,  η σχέση των οποίων είχε διαλυθεί.

Οι περισσότερες δωρεές είναι από τη Βρετανία όπως λέει η δημιουργός του χώρου. «Φαίνεται ότι εκεί υπάρχουν πολλές ραγισμένες καρδιές. Το αγαπημένο μου όμως αντικείμενο είναι το κουτάλι της αγάπης από την Ουαλία, το οποίο έστειλε ένας άνδρας σημειώνοντας ότι προφανώς δεν λειτουργεί», σχολίασε.

 «Μου χάρισε εσώρουχα από καραμέλες. Δεν τα ξετύλιξα ποτέ, αλλά δεν του το χρέωσα», γράφει ένα σημείωμα με τα εσώρουχα από λιχουδιές που είναι ακόμα με το περιτύλιγμά τους και καταλήγει «Αργότερα απέδειξε ότι είναι το ίδιο φτηνός με το δώρο του, με απάτησε με μία συνάδελφο και μου ζήτησε να χωρίσουμε με ένα email.»

Πριν εγκατασταθεί στο Ζάγκρεμπ, η έκθεση έκανε περιοδεία σε πολλες πόλεις ανά τον κόσμο: από την Κωνσταντινούπολη ως τη Νέα Υόρκη.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών