KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ.

Νέος γύρος προσφορών οικονομικών πακέτων από τις τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αναμένεται στο τέλος του επόμενου διμήνου, καθώς θα πλησιάζει η εφετινή εορταστική περίοδος.

Αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι το κύριο χαρακτηριστικό των διαθέσεων των εταιρειών είναι πως τις τελευταίες εβδομάδες φέρονται να έχουν περιορίσει σε κάποιο βαθμό τις επιδοτήσεις στις ανανεώσεις συμβολαίων- τον προηγούμενο μήνα ανακοινώθηκαν ελάχιστες προσφορές. Μάλιστα, οι προσφορές είναι μάλλον στοχευμένες σε συγκεκριμένες κατηγορίες χρηστών και αφορούν κυρίως τα συνδυαστικά πακέτα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Η Vodafone ως τις 30 Οκτωβρίου προσφέρει στους ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone το πακέτο hol double play-GR (απεριόριστες αστικέςυπεραστικές κλήσεις και απεριόριστο ΑDSL Ιnternet), με μειωμένο μηνιαίο πάγιο στα 25 ευρώ μηνιαίως από 35 ευρώ, που ίσχυε, για όλη τη διάρκεια της σύμβασης. Αντίστοιχα, οι συνδρομητές Vodafone που ενδιαφέρονται μόνο για σταθερή τηλεφωνία, αν επιλέξουν το hol telephony GR (απεριόριστες αστικές-υπεραστικές κλήσεις), τότε το μηνιαίο πάγιο θα είναι στα 15 ευρώ από 23,60 ευρώ. Από την άλλη πλευρά, η Wind που βρίσκεται σε διαδικασία αναδιοργάνωσης και αναδιάρθρωσης, ανακοίνωσε ότι οι συνδρομητές της που θα συνδυάσουν οποιαδήποτε υπηρεσία Wind Double Ρlay με το Wind κινητό τους, θα απολαμβάνουν δωρεάν 300 ΜΒ κάθε μήνα για περιήγηση στο Ιnternet από το κινητό τους, για έναν ολόκληρο χρόνο. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για νέες συνδέσεις μέχρι 31 Δεκεμβρίου.

Η Cosmote που έχει και το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς, προς το παρόν δεν έχει ανακοινώσει κάποια νέα ανταγωνιστικά πακέτα, αλλά όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλός της κ. Μιχ. Τσαμάζ, στις προτεραιότητές της είναι η αναβάθμιση και η επέκταση του δικτύου της.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών