KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.

Barak_EhudΑίσθηση προκάλεσε στο Ισραήλ, το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε το πρωί της Κυριακής από το κρατικό ραδιόφωνο, σύμφωνα με το οποίο ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Εχούντ Μπαράκ φέρεται να έχει προσλάβει παράνομα αλλοδαπή οικιακή βοηθό η οποία δεν διέθετε άδεια εργασίας. Μάλιστα η εργαζόμενη έδωσε συνέντευξη στη ρεπόρτερ στρατιωτικών θεμάτων, ενώ το Τμήμα Αλλοδαπών είχε δηλώσει αδυναμία να εντοπίσει τα ίχνη της, με συνέπεια να κλείσει ο φάκελος της υπόθεσης. Πρόκειται για Φιλιππινέζα οικιακή βοηθό, που προσελήφθη από τον Εχούντ Μπαράκ και τη σύζυγό του Νίλι Πρίελ, παρά το γεγονός ότι δεν διέθετε άδεια εργασίας, ούτε είχε υποβληθεί σε έλεγχο ασφαλείας, που προβλέπονται από την ισραηλινή υπηρεσία ασφαλείας Σιν Μπετ για όλους όσοι πλησιάζουν τους υπουργούς.
Αρχικά το θέμα αυτό είχε ανοίξει περίπου ένα χρόνο πριν, το Δεκέμβριο του 2009, με τον κ. Μπαράκ να έχει δηλώσει ότι «επρόκειτο για μία περιστασιακή εργαζόμενη μερικής απασχόλησης στην κατοικία του υπουργού, αλλά πλέον αυτό δεν ίσχυε».

Η νέα αποκάλυψη οδηγεί σε έλεγχο για το αν ο Ισραηλινός υπουργός παραβίασε τον πολύ αυστηρό νόμο για την απασχόληση αλλοδαπών, ενώ συχνά ο κ. Μπαράκ, κατηγορείται για νεοπλουτισμό, ακόμα και μέσα στο Εργατικό Κόμμα, στο οποίο ηγείται. Η εικόνα αυτή αντικατοπτρίζεται και στη συνολική πορεία του κόμματος, που το Φλεβάρη, πήρε στις εκλογές 11 από τις 120 έδρες του κοινοβουλίου, γεγονός που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών