KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΩΤΗ.

Λαχτάρησε όπως πολλοί άλλοι συμπολίτες μας ο Κώστας Καραφώτης, όταν σήμερα το πρωί ξύπνησε αλλά όσο κι αν έψαξε δεν βρήκε πουθενά το αυτοκίνητό του! Άγνωστοι έκλεψαν το αμάξι του τραγουδιστή έξω από το σπίτι του, ενώ η αστυνομία το βρήκε αρκετές ώρες μετά.

Ο τραγουδιστής επέστρεψε στο σπίτι του στο Μοσχάτο νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, έπειτα από πρόβα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Αφού πάρκαρε το μαύρο πολυτελές αυτοκίνητό του, μάρκας Audi, στο γκαράζ, ανέβηκε στο διαμέρισμά του.

Σήμερα το πρωί, όμως, το αυτοκίνητο δεν ήταν εκεί όπου το είχε αφήσει!

Αμέσως, ο Κώστας Καραφώτης επικοινώνησε με τις αρχές και κατήγγειλε το περιστατικό και η περιπέτειά του έλαβε τέλος όταν η ομάδα ΔΙΑΣ εντόπισε το κλεμμένο όχημα στον Κολωνό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες είχαν σπάσει το τζάμι και είχαν ψάξει το ντουλαπάκι όπου δεν βρήκαν τίποτα πολύτιμο. Ο τραγουδιστής έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία.

Πάντως, στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, αφού ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις όπου ένα κλεμμένο αμάξι βρίσκεται μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες...

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών