KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΟΡΓΙΑ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Η C. AGUILERA.

Βρισκόμουν σε ένα μπαρ όταν ο προσωπικός φρουρός της Christina Aguilera με πλησίασε και μου είπε ότι αρέσω στο αφεντικό του", αναφέρει η γυναίκα στο  RadarOnline.com ζητώντας να παραμείνει κρυφή η ταυτότητά της.

Όπως αναφέρει ο σεκιούριτι της έδειξε την τραγουδίστρια και την χαιρέτησε. Υποστηρίζει δε, πως αισθάνθηκε περίεργα καθώς δίπλα της βρισκόταν ο άνδρας της και ο προσωπικός φρουρός της εξήγησε: "Αυτό ήταν κατανοητό μεταξύ τους, δηλαδή να φέρνει η Christina γυναίκες στο σπίτι. Ο Jordan ήταν σύμφωνος με αυτό".

"Συναντήθηκα με την Christina Aguilera στην τουαλέτα και μου είπε πως τις αρέσουν οι γυναίκες. Δεν έκανα τίποτα μαζί της γιατί η κατάσταση ήταν πολύ περίεργη αν και η τραγουδίστρια ήθελε πολύ να συμβεί κάτι μεταξύ μας", προσέθεσε η γυναίκα.

Ανέφερε επίσης πως είναι γνωστό ότι η Christina αρέσει να φλερτάρει γυναίκες στα νυχτερινά μαγαζιά του Λος Άντζελες.

"Είχε πολύ πλάκα καθώς όταν είπα την ιστορία στις φίλες μου, εκείνες απάντησαν πως τους είχε συμβεί το ίδιο. Από ότι κατάλαβα ο Jordan δεν έπαιρνε μέρος στα όργια για αυτό πιστεύω ότι χώρισαν επειδή ζήλευε για τα αυτά που έκανε", κατέληξε.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών