KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΛΟΠΗ !!


Για περισσότερο από δύο εβδομάδες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ερευνούσαν προς κάθε κατεύθυνση για να εντοπίσουν τους δράστες της κλοπής πολύτιμων αντικειμένων από το δωμάτιο ενός 41χρονου στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στο Ηράκλειο Κρήτης.

Όμως, οι έρευνες δεν οδηγούσαν πουθενά, καθώς ούτε ίχνη διάρρηξης είχαν βρει αλλά ούτε και τα κλοπιμαία -δύο laptop, ένα χρυσό ρολόι και ένα κινητό τηλέφωνο συνολικής αξίας 63.000 ευρώ, σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος- είχαν διακινηθεί στις παράνομες αγορές της πόλης!

Έτσι, οι αστυνομικοί κάλεσαν ξανά και ξανά στην Ασφάλεια τον 41χρονο, που τελικά «έσπασε» και ομολόγησε πως όχι μόνο δεν είχε γίνει διάρρηξη στο
δωμάτιό του, αλλά και δεν είχε ποτέ στην κατοχή του αντικείμενα όπως αυτά που είχε καταγγείλει ότι του έκλεψαν! Έτσι, συνελήφθη και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απάτη, ψευδή καταμήνυση, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και ψευδορκία!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών