KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

FABIA RS HΡΘΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η κορυφαία έκδοση RS του Skoda Fabia, ήρθε στην ελληνική αγορά και προκαλεί τους φαν των επιδόσεων. Εφοδιασμένο με τον κινητήρα 1.4 TSI στην εκδοχή των 180 ίππων (μηχανικός υπερσυμπιεστής στις χαμηλές στροφές και στροβιλοσυμπιεστής μετά τις 3.500 σ.α.λ.), τοποθετείται απέναντι στα Ibiza Cupra και Polo GTI, μοντέλα με τα οποία μοιράζεται τον ίδιο ακριβώς κινητήρα, αλλά έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα.

Πρόκειται για την τιμή του, που διαμορφώνεται στα 17.990 ευρώ. Αναμφίβολα μιλάμε για ιδιαίτερα ελκυστική τιμή, δεδομένου πως το Fabia RS διαθέτει και πλούσιο εξοπλισμό, έχοντας στάνταρ το κιβώτιο DSG 7 σχέσεων και ζάντες αλουμινίου.


Οι επιδόσεις είναι ένα από τα μεγάλα ατού για το μοντέλο της Skoda, με το εργοστάσιο να ανακοινώνει επιτάχυνση 0-100 σε 7,3’’ και τελική ταχύτητα 224 χ.α.ώ. Την ίδια ώρα, η κατανάλωση παραμένει σε λογικά επίπεδα, με τη μέση τιμή της να ανέρχεται σε 6,2 λ/100 χλμ. πάντοτε σύμφωνα με την κατασκευάστρια.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών