KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK.

Γυναίκα αράχνη ήταν η 31χρονη Λίινγκ Κατρίνα Γουάρντ ρίχνοντας στα δίχτυα της ανυποψίαστους άνδρες τους οποίους εκβίαζε και τους έπαιρνε χρήματα.
Όλα ξεκίνησαν όταν δημιούργησε ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook το οποίο το χρησιμοποιούσε για να κατασκοπεύει τους πρώην εραστές της.
Χρησιμοποιούσε ψεύτικο όνομα, επάγγελμα και φωτογραφία ώστε να μπορεί να τραβάει πιο εύκολα τα ανυποψίαστα θύματά της. Ισχυριζόταν ότι εργαζόταν σε μεγάλο πρακτορείο μοντέλων στο Λονδίνο ενώ τόνιζε ότι ήταν μια καλλίγραμμη μελαχρινή. Φυσικά είχε βάλει στο προφίλ της φωτογραφία μιας άλλης κοπέλας και το όνομά της πλέον ήταν Τζάντε Χάρις.
Ωστόσο δεν ήταν αυτό που έλεγε ...ήταν μια κοπέλα που εργαζόταν σε εταιρία αυτοκινήτων στο Γιόρκ και δεν είχε καμία σχέση με το προφίλ που εμφάνιζε στο γνωστό  σάιτ κοινωνικής δικτύωσης.
Κάποια μέρα η νεαρή αποφάσισε να αρχίσει τους εκβιασμούς. Με τη βοήθεια του 23χρονου φίλου της Μίσελ Γουίλινγχαμ κατάφεραν να εντοπίσουν το πρώτο θύμα τους.
Ο νεαρός, του οποίου το όνομα  δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, έστειλε ένα προσωπικό βίντεο στην 31χρονη στο οποίο αυνανιζόταν.
Έχοντας το εν λόγο βίντεο οι δυο τους αποφάσισαν να τον εκβιάσουν λέγοντάς του ότι εάν δεν έφερνε 400 λίρες το ίδιο βράδυ στο πάρκινγκ μιας τοπικής  παμπ θα ανέβαζαν το βίντεο στο youtube και θα τον ξεφτίλιζαν σε όλους του τους φίλους.
Ο 23χρονος όμως απαιτούσε εκτός αυτών των χρημάτων και κάτι παραπάνω. Έτσι την επόμενη μέρα  τηλεφώνησε στον νεαρό και του είπε ότι ήταν ο πατέρας Τζάντε. Ισχυρίστηκε επίσης ότι η κόρη του ήταν ανήλικη ,μόλις 15 ετών, και απαίτησε από αυτόν 1250 λίρες για τα δίδακτρά της στο σχολείο.
Σήμερα ο 23χρονος μετά την απόφαση του δικαστηρίου θα  εκτίσει ποινή κάθειρξης 14 μηνών ενώ η 31χρονη  θα   θα αναγκαστεί να κάνει 100 ώρες κοινωνικής εργασίας και θα επιστρέψει  τις 400 λίρες στον νεαρό.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών