KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΦΟΝΙΚΟ GPRS.

undefined


Όλοι λίγο πολύ έχουμε πια μια συσκευή πλοήγησης μέσα στο αυτοκίνητό μας με σκοπό να φτάνουμε στον προορισμό μας ταχύτερα και ασφαλέστερα. Δυστυχώς όμως δεν συμβαίνει πάντα έτσι και η τραγική απόδειξη μας έρχεται από την Ισπανία όπου ένα σύστημα πλοήγησης και εντοπισμού σημείων (GPS) οδήγησε τον ιδιοκτήτη του στον βυθό τεχνητής λίμνης.

Ο άτυχος άνδρας εμπιστεύτηκε την συσκευή, που του έδειχνε έναν «ασφαλή» φαινομενικά δρόμο για να φτάσει νωρίτερα στον προορισμό του. Τελικά, ο δρόμος οδηγούσε σε μια τεχνητή λίμνη χωρίς στηθαίο και η συνέχεια ήταν δραματική.

Επειδή ήταν νύχτα και δεν υπήρχε επαρκής φωτισμός, το αυτοκίνητο βούλιαξε μέσα σε λίγα λεπτά και ο άνδρας, χωρίς να προλάβει καν να καταλάβει τι συνέβαινε, βρήκε τραγικό θάνατο.

Αντιθέτως, καλύτερη τύχη είχε ο συνοδηγός, που κατάφερε να απεγκλωβιστεί και έτρεξε να ζητήσει βοήθεια, αλλά ήταν ήδη αργά αφού ο οδηγός είχε πεθάνει.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών