KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ο J.ZOROS ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η πληροφορία ότι στην Εθνική Τράπεζα, χτίζει (ή έχει ήδη χτίσει) θέσεις ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος.
Οι τοποθετήσεις αυτές γίνονται μέσω ενός από τα fund που διαχειρίζεται ο επενδυτικός οργανισμός του και συγκεκριμένα του Discovery.Σημειώνεται ότι οι θέσεις αυτές φέρονται να έχουν τουλάχιστον μεσοπρόθεσμο ορίζοντα παρά το γεγονός ότι ο μεγαλοεπενδυτής είναι συνδεδεμένος με hedge funds.
Και τούτο καθώς το Discovery είναι value fund και όχι hedge fund. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Σόρος εκτιμά ότι η Εθνική θα πρωταγωνιστήσει στην διαχείριση της εξόδου της Ελλάδας από την χρηματοδοτική ασφυξία και προβλέπει σημαντική ενίσχυση της μετοχής της σε διάρκεια χρόνου.
Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο "γκουρού" που μέχρι τον περασμένη άνοιξη "έθαβε" την ελληνική οικονομία και προέβλεπε ακόμη και χρεοκοπία, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο CNBC "αποθέωσε" την Ελλάδα τονίζοντας ότι "τα καταφέρνει λαμβάνοντας πολύ επώδυνα μέτρα".
Και πρόσθεσε επίσης με νόημα ότι "παρακολουθώ πολύ στενά τις εξελίξεις στην Ελλάδα".

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών