KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

O KAΡΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ......;;;;


undefined

Σάλος έχει προκληθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο από τις τελευταίες αποκαλύψεις που θέλουν το πρίγκιπα Κάρολο της Αγγλίας και διάδοχο του βασιλικού θρόνου, ομοφυλόφιλο που βρίσκεται ...  «στην ντουλάπα» με  ... «φερετζέ» τον γάμο του με τη Πριγκίπισσα Νταϊάνα, τους δυο γιους τους και τον μετέπειτα γάμο του με την Καμίλα.
Ποιος τα ισχυρίζεται όλα αυτά; Η ίδια η Καμίλα στο περιοδικό Globe το οποίο κυκλοφόρησε με τον τίτλο «Η Καμίλα εκθέτει την διπλή ζωή του. Ο πρίγκιπας Κάρολος είναι γκέι»! Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Καμίλα δήλωσε απερίφραστα πως ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου είναι γκέι, ενώ ο γάμος του τόσο με την ίδια την Καμίλα, όσο και με την Νταϊάνα, έγιναν απλά για να ρίξει «στάχτη στα μάτια» του κόσμου και να αποπροσανατολίζουν εντελώς την κοινή γνώμη καθως και το ότι η ίδια κάθε άλλο παρά αποτέλεσε την ‘πετρά του σκανδάλου’ όπως πολλοί την αποκάλεσαν, για την διάλυση του γάμου του διαδόχου με την Lady D. Οι δηλώσεις της ίδιας της συζύγου του Καρόλου αποτελούν φυσικά, καταλυτικό παράγοντα όσον αφορά τη πειστικότητα της είδησης, μια είδηση η οποία έχει κάνει τον γύρω του κόσμου μέσα σε μόνο λίγα εικοσιτετράωρα.
Τους ισχυρισμούς της Καμίλα, ήρθαν να ενδυναμώσουν και άλλες μαρτυρίες από ανθρώπους της βασιλικής αυλής οι οποίοι ισχυρίζονται πως έχουν στην κατοχή τους αδιάσειστα πειστήρια  όσον αφορά τις .. ομοφυλοφιλικές διαθέσεις του διαδόχου. Ένας από αυτούς ο George Smith  που  δούλευε για τον πρίγκιπα μέχρι και  το 1997, δήλωσε ότι έπιασε στα πράσα τον Κάρολο με έναν βοηθό του παλατιού, τους κατέγραψε με βιντεοκάμερα και έδωσε τα αποδεικτικά στην πριγκίπισσα Νταϊάνα. Τη βιντεοκασέτα έχει ο πρώην butler της Νταϊάνα, Paul Barell, που έχει γράψει βιβλίο στο οποίο μίλαγε για τη κασέτα.
Στην κόψη του ξυραφιού αναμένεται όμως να φτάσει η όλη κατάσταση στο τέλος του 2010 μιας και ένας άνδρας οποίος επαγγέλλεται «συνοδός» με το όνομα Κόλιν, απειλεί ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει βιβλίο με τις… «πικάντικες» ιστορίες του μέσα από το οποίο θα ταραχτεί η κοινή γνώμη μιας και θα αποδεικνύει ότι πολλοί διάσημοι Άγγλοι, από ροκ σταρ μέχρι ανθρώπους της πολιτικής, μέσα σε αυτούς και ο πρίγκιπας Κάρολος, είναι ομοφυλόφιλοι.
Τα αγγλικά media πάντως, γνωστά για την καυστικότητα τους, ήδη κάνουν πάρτι ενώ τίτλοι όπως «Ο καημένος ο Τσάρλς, 30 χρόνια κρυβόταν» και «Τον ξεμπροστιάζει και η γυναίκα του», αλλα και άλλοι ακόμα πιο γαργαλιστικοί, κοσμούν τα περίπτερα.
Εάν πάντως οι μαρτυρίες αυτές είναι αληθινές ή ακόμη, αν «βγει» στη δημοσιότητα η «σκανδαλώδης» κασέτα, θα είναι το μεγαλύτερο πλήγμα στην αγγλική μοναρχία μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα ενώ ήδη γίνεται συζήτηση για το κατά πόσο θα ισχύει ο γάμος του με την Καμίλα και σε ποιες διαδικασίες θα πρέπει να προβεί η μητέρα του, Βασίλισσα Ελισάβετ, μιας και δεν υπάρχει ανάλογο ιστορικό στη βασιλική οικογένεια.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών