KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

OTAN OI ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ SEX.


Lady GagaΛέγεται πως η τωρινή πριγκίπισσα της ποπ, Lady Gaga, έχει αποφασίσει το τελευταίο διάστημα να παραμείνει μόνη της, αλλά κυρίως να απέχει από το σεξ. Παρά τα τολμηρά κοστούμια που επιλέγει να φορά σε όλες της τις εμφανίσεις, η ίδια δήλωσε πρόσφατα στους δημοσιογράφους πως «δεν έχω τον απαιτούμενο χρόνο, και ειδικά όταν είμαι σε περιοδεία, να γνωρίσω κάποιον». Η εφημερίδα Mirror μάλιστα αναφέρει πως μετά το χωρισμό της και κατά τη διάρκεια της φιλανθρωπικής της εκδήλωσης για το Viva Glam στο Λονδίνο, η 23χρονη ποπ σταρ αναφερόμενη στον εαυτό της είπε ότι «μέχρι και η Lady Gaga μπορεί να απέχει από το σεξ, δεν είναι ανάγκη να κάνεις σεξ για να αγαπηθείς από κάποιον».
Jonas Brothers
Πρόκειται για το μουσικό συγκρότημα των τριών αδερφών, το οποίο εκτοξεύτηκε στην κορυφή του Billboard και προωθήθηκε κατά κόρον από την εταιρία Ντίσνεϊ. Πάρα τον παροξυσμό που έχουν προκαλέσει σε κοριτσάκια και γυναίκες κάθε ηλικίας, οι ίδιοι είχαν δηλώσει σε πολλές συνεντεύξεις τους, πως απόφασή τους ήταν να παραμείνουν άσπιλοι μέχρι να παντρευτούν. Μάλιστα, ο μεσαίος αδερφός, ο Τζο, προ διετίας είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στο περιοδικό Details πως οι τρεις τους φορούν δαχτυλίδια «αγνότητας», με τα οποία «υπόσχονται στον εαυτό τους και στο Θεό, ότι θα μείνουν παρθένοι μέχρι το γάμο».
Στην ίδια συνέντευξη, ο μικρότερος αδερφός, Νικ, συμπλήρωσε πως «τα δαχτυλίδια είναι ένας τρόπος να δηλώσουμε τη διαφορετικότητά μας απέναντι στην κατάσταση που επικρατεί εκεί έξω». Η μαμά-Τζόνας μάλιστα έσπευσε να επικροτήσει την ενέργεια των γιων της λέγοντας: «Προς τι όλη αυτή η κριτική; Το να μη θέλουν να κάνουν σεξ, είναι κάτι το τρομερό;». Βέβαια, τον περασμένο Δεκέμβρη, ο μεγαλύτερος των αδερφών, ο 22χρονος Κέβιν, αντάλλαξε το δαχτυλίδι αγνότητας με ένα γαμήλιο, αφού παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ντανιέλ Ντελίσα.
Λένι Κράβιτζ
Παρόλο που ο 45χρονος τραγουδιστής είναι φημισμένος για τις σχέσεις του με κάποιες από τις πιο όμορφες γυναίκες της σόουμπιζ (Νικόλ Κίντμαν, Αντριάνα Λίμα, Μαντόνα και φυσικά την πρώην σύζυγό του Λίζα Μπονέ), ο ίδιος είχε δηλώσει το 2008 πως είχε αποφασίσει να απέχει από το σεξ κατά τη διάρκεια της περιοδείας του για την προώθηση της τότε δισκογραφικής του δουλειάς «It is Time for a Love Revolution». Σε συνέντευξη μάλιστα που είχε δώσει στο περιοδικό «Maxim» εκείνη την περίοδο, ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι δεν είχε κάνει σεξ για τρία χρόνια. «Είναι μια υπόσχεση, που έδωσα μέχρι να παντρευτώ. Όταν είσαι διάσημος, οι γυναίκες οφείλουν να σου προσφέρουν και κάτι άλλο εκτός από το κορμί τους, όπως πνεύμα και μυαλό. Το να απέχεις τις ιντριγκάρει, αλλά έτσι πρέπει να γίνει».
Ο Κράβιτζ είχε δηλώσει κάποτε στην «Telegraph» για την αποχή του: «Υπάρχουν περίοδοι που κάτι τέτοιο είναι εύκολο και άλλες πάλι που είναι τρομερά δύσκολο. Τώρα, το μόνο που κάνω είναι να προσπαθώ να είμαι υπομονετικός. Υπάρχουν βέβαια και φορές που λέω "Έλα, Θεέ μου, φέρ' το μου επιτέλους"».
Πάρις Χίλτον
Μετά τη γνωστή ιστορία της κυκλοφορίας του ροζ DVD της «Μια Νύχτα με την Πάρις», το οποίο ανέβασε κατά πολύ τη ζήτηση και τη φήμη της βαθύπλουτης κληρονόμου, η ίδια κατέβασε τα «ρολά» και έβαλε ταμπέλα «Μη διαθέσιμη» για κάποιο διάστημα. Η 29χρονη Πάρις σε συνέντευξη που είχε δώσει στο βρετανικό «GQ» το 2006, εκτός του ότι αποκάλυψε πως είχε κοιμηθεί με δύο μόνο άντρες στη ζωή της μέχρι τότε, δήλωσε επιπλέον: «Δεν κάνω σεξ για ένα χρόνο. Κάνω "φάσεις" με διάφορους άντρες, αλλά τίποτα παραπάνω». Αργότερα, δήλωσε στην «Guardian»: «Είναι πολύ πιο σέξι όταν ένα κορίτσι φλερτάρει αλλά δεν κάνει τίποτα περισσότερο».
Τζέσικα Σίμσον
Πολύ πριν μετονομαστεί σε «βόμβα Ναπάλμ», όπως τη χαρακτήρισε ο πρώην σύντροφός της Τζον Μέιερ, η ποπ σταρ είχε πάρει όρκο να παραμείνει αγνή μέχρι το γάμο, δηλώνοντας: «Η εγκράτεια για μένα έχει να κάνει με το ρομαντισμό. Δεν αφορά στη δική μου σχέση με το Θεό. Σημαίνει να δίνεις κάτι ξεχωριστό στο συγκεκριμένο πρόσωπο, δίπλα στο οποίο έχεις αποφασίσει να περάσεις τη ζωή σου».
Μάλιστα, ο πρώην σύζυγός της, επίσης τραγουδιστής, Νικ Λασέ, σεβάστηκε τις επιθυμίες της Σίμπσον, έως ότου οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2002. Έπειτα, η ποπ σταρ δήλωσε πως «ήταν η πιο συγκλονιστική στιγμή της ζωής μου. Είμαι τόσο τυχερή, που δεν έχασα την παρθενιά μου στο πίσω κάθισμα ενός τζιπ ή κάπου αλλού».
Κόλιν Φάρελ
Ο 33χρονος ηθοποιός είναι γνωστός και ως το «κακό παιδί» του Χόλιγουντ, αφού τα κατορθώματά του και η άστατη ζωή που ακολουθεί φιγουράρουν συχνά στα πρωτοσέλιδα εφημερίδων. Παρ' όλα αυτά, το 2009, όταν εκείνος χώρισε με τη συγγραφέα Έμα Φόρεστ, δήλωσε στον Τύπο πως θα απέχει από τη σεξουαλική του δραστηριότητα με τις γυναίκες, αναφωνώντας: «Μπούχτισα πια!». Ο όρκος του δεν κράτησε όμως για πολύ, αφού, ύστερα από κάποιους μήνες, έβγαινε συστηματικά με την Αλίσια Μπαχλέντα Κούρους. Το ζευγάρι πλέον έχει αποκτήσει και παιδί, ενώ ο Φάρελ φαίνεται να 'χει κάνει στροφή 180ο μοιρών, αν κρίνουμε από τις πρόσφατες δηλώσεις του περί πατρότητας.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών