KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΟ SEX.


Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε ζευγάρι να επιδίδεται σε καυτές στάσεις sex σε ταράτσα πολυκατοικίας στην Πάτρα. Δείτε φωτογραφία από το ροζ βίντεο σε δημόσιο χώρο.
Το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη σε πολυκατοικία της Πάτρας και άφησε άναυδους τόσο τον διαχειριστή όσο και ορισμένους ενοίκους. Η πληροφορία ξεκίνησε από site της Πάτρας και γρήγορα διαδόθηκε στα πηγαδάκια της πόλης. Πώς πιάστηκε το ζευγάρι στα πράσα από την κάμερα ασφαλείας;
Σύμωνα με την ιστοσελίδα, πρωταγωνιστές του περιστατικού ήταν ένα νεόφερτο ζευγάρι σε πολυκατοικία προαστίου της Πάτρας. Το νεαρό ζευγάρι ήταν τρελλά ερωτευμένο και είχε όρεξη για περιπέτειες. Αυτό όμως που δεν γνώριζε ήταν οτι λόγω της αυξημένης εγκληματικότητας οι ένοικοι της πολυκατοικίας είχαν τοποθετήσει κρυφές κάμερες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.
Μια μέρα το ζευγάρι αποφάσισε να σβήσει τον πόθο του τις πρώτες πρωινές ώρες σε κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας. Η κάμερα όμως τους κατέγραψε και το αποτέλεσμα ήταν ένα άκρως απολαυστικό ροζ βίντεο. Το ζευγάρι επιδόθηκε σε διάφορες στάσεις μέχρι που τελικά ολοκλήρωσε, καθώς κανείς δεν τόλμησε να τους διακόψει.
Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας δεν προέβη σε μηνύσεις, αλλά απλά απόλαυσε τις σεξουαλικές επιδόσεις του ζευγαριού που δεν ήταν και άσχημες. Αργότερα, αρκετοί από την πολυκατοικία πληροφορήθηκαν το γεγονός και το νέο άρχισε να διαδίδεται.
Το περιστατικό δεν είναι το πλέον ασυνήθιστο, καθώς πολλά ζευγάρια έχουν «συλληφθεί» να κάνουν sex σε δημόσιους χώρους. Αυτό όμως που το κάνει μοναδικό είναι η διαρροή φωτογραφίας από κάμερα ασφαλείας, η οποία μάλιστα δεν αφήνει και πολλά στην φαντασία..

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών