KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

TA KAΛΥΤΕΡΑ STRIP CLUBS.

stripper(1)Θα σας πάμε πολλά χρόνια πίσω… Τότε που ο Αδάμ μπορούσε να δει την Εύα να τριγυρνά στον Παράδεισο με γυμνές τις χάρες που της έδωσε ο Θεός. Μετά ήρθε ο πολιτισμός, μαζί με αυτόν ήρθαν και τα ρούχα για να κρύψουν την… αγαλματένια δουλειά του Παντοδύναμου, κι έτσι οι άντρες έμειναν να ψάχνουν απεγνωσμένα τον δικό τους ιδιωτικό Παράδεισο…!
Ξαφνικά, σαν «το μάννα εξ’ ουρανού», εμφανίστηκαν τα strip clubs (ή… επισημότερα «Αντρικές Λέσχες») γι’ αυτούς τους άντρες, τα οποία εξυπηρετούσαν τις ανάγκες τους με τον πιο διακριτικό τρόπο.
Σας παρουσιάζουμε τα ‘11 Top Strip Clubs Ανά Τον Κόσμο’. Αν δεν έχετε επισκεφθεί μέχρι τώρα τουλάχιστον ένα απ’ αυτά (ή αν δεν επισκεφθείτε στο μέλλον τουλάχιστον ένα απ’ αυτά), τότε -με όλο το σεβασμό που σας έχουμε και με όλη την ειλικρίνεια που μας διέπει- δεν έχετε ολοκληρώσει ούτε στο ελάχιστο την ερωτική σας επιμόρφωση…!
1. “Kinky Ασιατικό χρώμα” – «Seventh Heaven», Τόκιο.
tokyoΗ αντρική αυτή λέσχη στο Τόκυο, ήταν η πρώτη στο είδος της σε ολόκληρη την Ιαπωνία. Σχεδιασμένη πάνω στα πρότυπα των strip clubs που ήδη δραστηριοποιούνταν στο εξωτερικό, το «Seventh Heaven» είναι μέχρι σήμερα το πιο δημοφιλές strip club της χώρας. Σε γενικές γραμμές, οι χορεύτριες που σουλατσάρουν μέσα στους καπνούς, τους καθρέφτες και τα δερμάτινα καθίσματα, είναι από τα δυτικά, μπορεί ακόμη και από την Αυστραλία. Η ατμόσφαιρα είναι τέτοια που μπορεί να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε στην Ιαπωνία…!
Κάτι πιο…special? Το «Seventh Heaven» είναι φημισμένο για τη φιλικότητα του προσωπικού του. Οι χορεύτριες δε δείχνουν να ενοχλούνται από τις περίεργες κουβεντούλες με τους πελάτες και σίγουρα δε θα ασκήσουν πίεση στους πελάτες να πάρουν επιπλέον ποτό ή να πληρώσουν έναν επιπλέον ‘ιδιωτικό χορό’. Επίσης θα συνειδητοποιήσετε ότι ο νόμος του «μην αγγίζετε» είναι… απολαυστικά ελαστικός…!

2. “Για πολλά… σκορ!” – «Scores», Ν.Υόρκη.
new-yorkΈνα μέρος για το οποίο μπορεί ο καθένας να περηφανευτεί ότι έχει συναντήσει μερικά από τα πιο όμορφα κορίτσια που υπάρχουν. Δε μας κάνει εντύπωση που οι κύριοι του Χόλλυγουντ κάνουν πολύ συχνές επισκέψεις στο εν λόγω club. Οι χορεύτριες του Scores κυριολεκτικά κόβουν την ανάσα, είναι πολύ φιλικές και δεν υπάρχει κανενός είδους πίεση προς τους πελάτες. Το αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι τα ποτά είναι εξωφρενικά ακριβά. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι έχετε αρκετά μετρητά επάνω σας…!
Κάτι πιο…special? Αν ψάχνετε για λίγη ησυχία, τότε πρέπει οπωσδήποτε να βρεθείτε στο «President’s Club». Κλείστε ένα δωμάτιο και απολαύστε τη συντροφιά του αγαπημένου σας “Score girl”(ή μήπως των αγαπημένων σας “Score girls”; ). Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε δείγματα από τα καλύτερα πούρα του κόσμου στο «Μπαρ Με Τα Καπνά».

3. “Άλλος για …μπάτσελορ πάρτυ;” – «Stringfellows», Λονδίνο.
stringΑπό τότε που έχει ανοίξει, το «Stringfellows» έχει γίνει το πιο μοδάτο Λονδρέζικο στέκι. Μπορεί γι’ αυτό να φταίει το Κόβεντ Γκάρντεν, οι «Άγγελοι του Γουόρντουρ», οι όμορφες χορεύτριες, η απίστευτα sexy ατμόσφαιρα ή οι ειδικοί VIP χώροι, που κάνουν την εμπειρία στο «StringFellows» αξιομνημόνευτη. Αν λοιπόν παντρεύεστε και ψάχνετε κάποιο μέρος για να κάνετε το μπάτσελορ πάρτυ σας, τώρα ξέρετε που να απευθυνθείτε…!
Κάτι πιο…special? Το εστιατόριο του «Stringfellows» είναι ανάμεσα στα καλύτερα της πόλης. Έτσι λοιπόν, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να δειπνήσετε εκεί, καθώς ένα δείπνο σας εξασφαλίζει δωρεάν είσοδο στους χώρους του club.

4. “Το… Ρωμαϊκό Αγγιγμα!” – «Crazy Horse Τοο», Λας Βέγκας.
las-vegasΑπό το Λας Βέγκας της Νεβάδα, το «Crazy Horse Too» προσφέρει την πιο… σοφιστικέ «ενήλικη διασκέδαση» στην «Πόλη Της Αμαρτίας»…! Με τις… βασανιστικά πιο όμορφες γυναίκες, το club αυτό έχει σίγουρα ανεβάσει τον πήχη στα πλαίσια αυτού του είδους διασκέδασης. Αφού ρίξετε ένα βλέφαρο στο show που διαδραματίζεται στο ‘Circus Maximus’, μπορείτε να χαλαρώσετε στο οικείο περιβάλλον του ‘Αυτοκρατορικού Δωματίου’ με τη… διασκεδάστρια της αρεσκείας σας!
Κάτι πιο…special? Μόλις… ενσωματωθείτε στην ήπια ατμόσφαιρα του ‘Αυτοκρατορικού Δωματίου’, θα έχετε βασιλική περιποίηση από τα κορίτσια του «Crazy Horse Too» αυτοπροσώπως. Όσον αφορά εξυπηρέτηση και ποιότητα, μένει να σας πούμε ότι stars σαν τη Jenna Jameson έμαθαν από αυτό το μαγαζί τα κόλπα της δουλειάς! Υπάρχει μεγαλύτερη συστατική επιστολή από αυτό;

5. “Από … αισθητικής πλευράς”! – «Crazy Horse», Παρίσι.
paris(1)Το «Crazy Horse ντε Παρί» είναι ένα καμπαρέ που αυτοπροσδιορίζεται πολύ εύστοχα ως… «παρουσιάζον την Τέχνη του Γυμνού». Πρόκειται για ένα show με γυμνές χορεύτριες, τις οποίες συνοδεύουν με εκπληκτικό τρόπο φώτα και λέιζερ υψηλής ευκρίνειας. Παρ’ όλο που οι καλλιτέχνιδες επί σκηνής είναι ημίγυμνες ή ακόμα και ολόγυμνες, το καμπαρέ είναι διακριτικό και καλόγουστο, χωρίς ίχνος φτήνιας. Το show – που συνεχίζει να υπάρχει επί δεκαετίες – ανανεώνεται συνεχώς για να καταπλήσσει το κοινό ξανά και ξανά…!
Κάτι πιο… special? Όλες οι καλλιτέχνιδες που επιλέγονται για το καμπαρέ, ξεχωρίζουν για το σχήμα και το μέγεθος του στήθους τους, καθώς και για το ύψος τους. Αυτή η διαδικασία βγάζει ένα πραγματικά μαγευτικό αποτέλεσμα την ώρα που τα λέιζερ και τα φώτα χρωματίζουν τα τέλεια κορμιά τους.

6. Το… Τσαρικόν! – «Doll’s», Μόσχα.
moscowΤο «Doll’s» είναι μία από τις πιο παλιές και πιο δημοφιλείς αντρικές λέσχες της Μόσχας. Είναι ένα ελίτ strip – club, με τις πιο δυναμικές, τις πιο πολύχρωμες και τις πιο επαγγελματικά χορογραφημένες live αναπαραστάσεις. Το club έχει ένα εστιατόριο Α’ κατηγορίας όπου μπορείτε ν’ απολαύσετε χαλαρά το δείπνο σας, μαζί με τα full προγράμματα στριπ – τηζ. Αυτή όμως η εμπειρία δε θα σας έρθει και πολύ φθηνά, καθώς ένα τυπικό γεύμα θα σας κοστίσει γύρω στα 100 δολλάρια, μη συμπεριλαμβανομένης της… τσουχτερής εισόδου.
Κάτι πιο… special? Η καταλληλότερη εποχή για να επισκεφθείτε το «Doll’s» είναι η άνοιξη, που το club φιλοξενεί την «Τέχνη Των Αισθήσεων», ένα διεθνή διαγωνισμό χορού ανάμεσα σε επαγγελματίες στριπτηζέζ. Σκεφτείτε το…! Θα έχετε μπροστά σας όλη την αφρόκρεμα, να (δι)αγωνίζεται για το ποιά απ’ όλες θα επιταχύνει πρώτη το σφυγμό σας!

7. Α λα… “Australienne”! – «Goldfingers», Μελβούρνη.
melbourneΜε πέντε διαφορετικά είδη δωματίων που καλύπτουν όλα σας τα γούστα, το «GoldFingers» ανοίγει τις πύλες του με ό,τι καλύτερο υπάρχει όσον αφορά την… «ενήλικη διασκέδαση»…! Με το που θα μπείτε στο club, θα δείτε μερικές από τις πιο όμορφες χορεύτριες της Αυστραλίας και – γιατί όχι; – ολόκληρου του κόσμου. Ενδέχεται να δείτε καυτά live σκηνικά μεταξύ τους στο ‘ShowRoom’, να αισθανθείτε κάτι παραπάνω από οικεία μαζί τους στο ‘Fantasy Room’, ή απλά να… αυξήσετε λιγάκι τις προσωπικές σας μετοχές κάνοντας ένα πάρτυ στην επιβλητική ατμόσφαιρα του ‘Venetian Room’.
Κάτι πιο…special? Φανταστείτε να παίζετε μπιλιάρδο γυμνοί, περικυκλωμένοι από εκπληκτικά όμορφες χορεύτριες που περιμένουν τη σειρά τους… Τώρα σταματήστε να φαντάζεστε γιατί εδώ η φαντασία γίνεται πραγματικότητα, στο ‘Pool Room’ του ‘GoldFingers’…! Βαρεθήκατε το μπιλιάρδο; Προχωράτε στο ‘PlayRoom’, που είναι γεμάτο με αισθησιακές παρουσίες και μια καλά εξοπλισμένη κάβα. Χρειάζεστε κάτι άλλο;

8. Τύπος Και Υπογραμμός!- «Spearmint Rhino», Λονδίνο.
spotenterΩς «ηγετικό στέλεχος» της… βιομηχανίας «επιτραπέζιων χορών», το Spearmint Rhino μπορεί να… καυχιέται για το περιβάλλον και το στυλ που έχει. Δύο ιδιότητες οι οποίες από τη μία συμπληρώνουν την Βρετανική ιστορία και κουλτούρα, και από την άλλη ενισχύουν κάθε οπτική των εμπειριών που μπορεί να έχει ο εκάστοτε πελάτης. Με δυνατότητα 500 καθισμάτων και με πάνω από 200 κορίτσια στο παλμαρέ του, το μέρος αυτό έχει μια στενή σχέση με την τυπικότητα. Γίνονται shows από γνωστά ονόματα της βιομηχανίας πορνό σε συχνή βάση, και το φιλικό προσωπικό κάνει την εμπειρία αυτή ακόμη πιο ευχάριστη…!
Κάτι πιο…special? Το Spearmint Rhino είναι ανοιχτό σχεδόν 365 μέρες το χρόνο, και οι μειωμένες τιμές στα ποτά τις καθημερινές είναι ιδιαίτερα καλοδεχούμενες αν σκεφτεί κανείς ότι οι κανονικές τιμές είναι… τσουχτερές.
 
9. NightClub Με…Σέξυ Εσάνς  – «Brandis» , Βανκούβερ.
brandisΤο motto των ιδιοκτητών αυτού του club είναι το ότι έχουν βάλει στόχο να ανεβάσουν πολύ ψηλά τον πήχη σε αυτό που αποκαλούμε «ενήλικη διασκέδαση», γεφυρώνοντας το χάσμα ανάμεσα στα nightclubs και στο ο,τιδήποτε εξωτικό μπορεί να περιλαμβάνει ο παραπάνω όρος. Πολύ ωραίο αυτό…! Το «Brandis» είναι το μόνο nightclub εξωτικών χορών σε όλο το Βανκούβερ και σίγουρα εκπληρώνει το στόχο του με το παραπάνω καθώς είναι το μόνο «ενήλικο» στέκι της πόλης. Εκεί, η μονοδιάστατη εμπειρία της νυχτερινής ζωής μεταμορφώνεται σε μία ατμόσφαιρα γεμάτη από «σαρκικές αμαρτίες ενηλίκων»…
Κάτι πιο… special? Οι πανέμορφες performers του μαγαζιού ξέρουν καλά τη δουλειά τους. Κι επιπλέον, τους αρέσει να την κάνουν τόσο πολύ, που προσφέρουν και… ιδιωτικές προβολές…! Δε σας έχουμε εντυπωσιάσει ακόμη; Καλά, λοιπόν… Υπάρχουν και τα μασάζ κεφαλιού και ώμων που προσφέρονται από γυμνές αιθέριες υπάρξεις…! Τί άλλο να πούμε πια;
 
 
 
 


10. Η Γωνιά του Ηδονιστή – «Blue Rose», Ίμπιζα.
ibiza(1)Με το που φέρνουμε στο νου μας την Ίμπιζα, μας έρχονται φλασιές ηδονισμού και γλεντιού υπό την επήρρεια μέθης. Έτσι, δε μας είναι δύσκολο να φανταστούμε ότι τα strip-clubs θριαμβεύουν σ’ αυτό το νησί. Ανάμεσά τους, ξεχωρίζει περισσότερο το «Blue Rose». Παρ’ όλο που άνοιξε μόλις πριν από λίγα χρόνια έχει ήδη αποκτήσει κλασσική αξία εκεί, με πολλή «λεσβιακή δράση» και ερωτικές αναπαραστάσεις.


Κάτι πιο… special? Το «Blue Rose» είναι ίσως το μόνο strip club στο νησί που έχει ένα πολύ καλαίσθητο show. Γι’ αυτό, μην εκπλαγείτε αν δείτε μέσα στο πλήθος να το παρακολουθεί κάποια νοικοκυρά ή κάποια δασκάλα. Ταυτόχρονα όμως, είναι πολύ καυτό για να το παρακολουθήσει μια καλόγρια, ας πούμε. Προσέξτε όμως: Κοντά τα χέρια σας, γιατί δεν το έχουν σε τίποτα να σας πετάξουν έξω…!

11. (Σεξο)Βόμβες στην…  Bagdad – «Bagdad», Βαρκελώνη.
barcelona(1)Όταν ένας άντρας που σέβεται τον εαυτό του βρεθεί στη Βαρκελώνη, δε φεύγει χωρίς να… πάρει τη δόση του από το πιο εμβληματικό sex show της πόλης. Με live και sexylive sex, λεσβιακά ντουέτα, πείτε το εσείς και απλά… θα γίνει! αναπαραστάσεις παγκόσμιας κλάσης στις οποίες παίρνουν μέρος 20 «ελίτ» καλλιτέχνες πασίγνωστοι στο απανταχού κοινό για την ερωτική τους δράση, ο κόσμος εδώ ξέρει να βάζει ψηλά τον πήχη. Αρτίστες, στριπ –τηζ,

Κάτι πιο… special?  Ένα από τα κορυφαία happenings είναι το sex show που λέγεται “Pornorama”. Στα 60 ευρώ, ομολογούμε ότι η τιμή… «τσούζει» λιγάκι. Εμπιστευτείτε μας όμως, τα αξίζει! Είναι από τα λίγα μέρη που μερικές φορές άτομα από το κοινό «παίρνουν τον πρώτο ρόλο στη σκηνή», προς μεγάλη τους ευχαρίστηση…! Τί σας λέγαμε παραπάνω; Δεν τ’ αξίζει τα λεφτά του;
Τα παραπάνω clubs δε θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε σαν «οίκους ανοχής», ακριβώς επειδή δεν είναι. Στην πραγματικότητα, αυτό που γίνεται είναι μια γιορτή του γυναικείου αισθησιασμού. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα επισκεφθείτε αυτές τις πόλεις για επαγγελματικούς λόγους, ίσως να θελήσετε να γιορτάσετε το επιστέγασμα μιας συμφωνίας με μια επίσκεψη σ’ αυτά τα μέρη…!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών