KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ TOP GUΝ ΝΟ2.

Έρχεται το Top Gun 2;Είστε fan της ταινίας Top Gun; Τότε ίσως περάσατε τις τελευταίες δύο δεκαετίες ελπίζοντας ότι το Hollywood θα αποφασίσει επιτέλους να δημιουργήσει τη συνέχεια της ταινίας. Σύμφωνα με το περιοδικό Vulture, είναι πολύ πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο και μάλιστα με όλους τους original εμπλεκόμενους!

Μπορεί να μην έχει εκδοθεί ακόμα επίσημη ανακοίνωση από την Paramount, η οποία δεν θα αποκάλυπτε τέτοια νέα τόσο απλά, όμως σύμφωνα με πληροφορίες το κινηματογραφικό studio έχει ήδη προσεγγίσει όλους τους βασικούς 'παίκτες' της πρώτης ταινίας, όπως τον παραγωγό Jerry Bruckheimer, τον σκηνοθέτη Tony Scott, καθώς και τον Pete "Maverick" Mitchell, κατά κόσμον Tom Cruise.
Σε αυτούς έρχεται να προστεθεί ο Christopher McQuarrie, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Tom Cruise στην ταινία Valkyrie και είναι ο άνθρωπος πίσω από το σενάριο του δεύτερου Wolverin.
Η ταινία του ’86 σηματοδότησε την ανάδειξη του Tom Cruise σε χολιγουντιανό αστέρα πρώτου μεγέθους, κατέκτησε το παγκόσμιο box office ($353 εκατομμύρια εισπράξεις - σχεδόν τα διπλά αν υπολογίσουμε με σημερινά δεδομένα), ενώ το ρομάντζο του πιλότου με την εκπαιδεύτριά του (Kelly McGillis) υπό τις μελωδίες του Take My Breath Away των Berlin πέρασε στην ιστορία των eighties.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών