KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΓΥΡΟ...ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΙΓΩΝΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΣΤΑ VIDEAKIA!!



Σάλος στην Εύβοια καθώς τρία sex video με καυτά όργια στην Χαλκίδα έκαναν την εμφάνιση τους σε γνωστό τσοντο-site στο διαδίκτυο. Τι δείχνουν τα ροζ βίντεο;
Χαμός γίνεται στην Εύβοια, καθώς ροζ βίντεο με όργια στην Χαλίδα ανέβηκαν στο διαδίκτυο. Άντρες και γυναίκες που συμμετείχαν στα όργια προσπαθούν να μάθουν από ποιον διέρευσαν τα βίντεο, που είναι τρία συνολικά διάρκειας περίπου 2 ωρών.
Τα ομαδικά όργια στην Χαλκίδα γίνονταν σε διαφορετικά σπίτια κάθε εβδομάδα. Στα όργια συμμετείχαν γνωστές κυρίες της Χαλκίδας, γύρω στα 40 χρονών, νέοι άνδρες επιχειρηματίες, γύρω στα 25, αλλά και ξέμπαρκοι. Η βασική παρέα ήταν 4 γυναίκες και 3 άνδρες.
Σάλος έχει ξεσπάσει και στο διαδίκτυο, καθώς έχει κυκλοφορήσει sex video με όργια στην Χαλκίδα που δείχνει τα πρόσωπα των συμμετεχόντων.
Οι περισσότεροι από αυτούς που συμμετέχουν στα όργια στην Χαλκίδα κινούνται νομικά ώστε να κατέβουν τα βίντεο που έχουν ανεβεί. Ωστόσο κάποιοι υπερηφανεύονται για τα βίντεο, καθώς τα θεωρούν πολύ καλά.
Σύμφωνα με όσα ακούγονται, μία εκ των άτακτων γυναικών φοβάται διότι ο άνδρας της είναι πολύ γνωστός στην Εύβοια και αν το μάθει, όχι μόνο θα την διώξει, αλλά και θα την χτυπήσει άσχημα.
Στα ροζ βίντεο με όργια στην Χαλκίδα φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα των ανθρώπων που συμμετέχουν. Διάφορες εκδοχές κυκλοφορούν σε πολλά τσοντο-sites, ενώ μεγάλη ζήτηση έχουν rapidshare download links και torrents για τα roz video-tsonta στην Χαλκίδα. Τα βίντεο είναι ερασιτεχνικά, αλλά, κατά γενική ομολογία, από τα καλύτερα σε αυτό το είδος.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών