KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

εχνική αντίδραση με το βλέμμα στη Wall ಸ್ಟ್ರೀಟ್


Υψηλά, αλλά όχι στις ΄΄κορυφές΄΄ των 2.431-2.430 μονάδων κινήθηκε σήμερα η αγορά. Αρχικά ως αντίδραση στην σημαντική διόρθωση των προηγούμενων συνεδριάσεων, με…καύσιμο τα στοιχεία για την κινεζική οικονομία και αφορμή την ενθαρρυντική-από τεχνικής πλευράς- εικόνα της Wall.

Ο Γενικός Δείκτης ΄΄έγραψε΄΄ τελικά τις 2.376,1 μονάδες (2,43%) και ο Ftse 20 τις 1.216,7 μονάδες (2,91%) με αιχμή τράπεζες 4,51% (και πάλι ηγετική η κίνηση της Εθνικής στα 20,20 ευρώ (με 5,65%).

Ωστόσο η καταγραφή ΄΄τριών κορυφών΄΄ προς τις 2.391 μονάδες φαίνεται πως προβλημάτισε κάποιους διορατικούς παίκτες. Η αλήθεια είναι, όπως σημείωνε γνώστης του παιχνιδιού πως ο…Γιάννης φοβάται το…θεριό… με τους ΄΄αγοραστές΄΄ του ΧΠΑ να διστάζουν να ανέβουν σημαντικά ψηλότερα οι δε ΄΄πωλητές΄΄ επιφυλάσσονται να ανοίξουν και άλλες θέσεις short.






ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Real Time ΧΑ

Λογιστικές
Καταστάσεις


Ανακοινώσεις ΧΑ

Τεχνική Ανάλυση

Ιδέες της Ημέρας

Κεφαλαιοποιήσεις

Πακέτα

Εύρεση Συμβόλου


Αρκετοί είναι αυτοί, που αναφέρονται σε δημιουργία ΄΄ανοδικής παγίδας΄΄ σε μία περίοδο κατά την οποία οι μόνοι που δεν φαίνεται να προβληματίζονται είναι οι ΄΄συλλέκτες επενδυτικών ευκαιριών΄΄ οι μεσομακροπρόθεσμοι επενδυτές που αγοράζουν αξίες σταθερά από τα επίπεδα των 1.800 και πάνω μονάδων.

Ο σχηματισμός της ΄΄τριπλής κορυφής΄΄ θα πρέπει να μας προβληματίσει εάν στη Wall οι βασικοί δείκτες δώσουν το βράδυ σήμα πώλησης.

Μιλώντας για τον DJIA θα λέγαμε πως κομβικό είναι το σημείο των 8.775-8.780 μονάδων (οι αναλυτές μιλούν για τρεις ΚΜΟ 200άρηδες σε αυτή την περιοχή) και καθοριστική για την περαιτέρω πορεία των αμερικανών το σημερινό κλείσιμο.

Στην περίπτωση του ανοδικού σήματος οι αγοραστές του διημέρου (9-10/6) θα επιδιώξουν να ακολουθήσουν την τάση ποντάροντας στην προεξόφληση μiας πιθανής συνέχειας του Dow προς την ζώνη των 9.000-9.200 μονάδων.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών