KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.


Υπο πίεση βρίσκονται οι αγορές σε Ευρώπη και Wall Street με

τα αποτελέσματα κερδοφορίας των τραπεζών να βρίσκονται στο επίκεντρο. Συγκεκριμένα, αρνητικά αντιδρούν οι μετοχές των Bank of America, Morgan Stanley στις ανακοινώσεις των αποτελεσμάτων δ΄τριμήνου, ενώ θετικά αντιδρούν οι Bank of New York Mellon και η Wells Fargo. Σε μακροοικονομικό επίπεδο, η απρόσμενη μεγάλη μείωση κατασκευής των νέων κατοικιών ασκεί περαιτέρω πιέσεις.


 ΖΑΧΑΡΗ.


ΜΕγάλη υποχώρηση της τιμής της Ζάχαρη λόγω της ξηρασίας στην Ινδία και τις ασυνήθιστα έντονες βροχοπτώσεις στη Βραζιλία.
ΜΑΝ: Αυξάνει παραγωγή και θέσεις εργασίας στην Βραζιλία ..
Σε αύξηση της παραγωγής στην Βραζιλία προχωρά η γερμανική εταιρεία κατασκευής φορτηγών και λεοφορείων ΜΑΝ.  

Swatch: Θετικό outlook για το 2010
Υποχώρηση κατά 8,1% σημείωσαν το 2009 οι ετήσιες πωλήσεις της ελβετικής φίρμας ρολογιών Swatch.Αλλά η εταιρεία προβλέπει βελτίωση της. 
Η ΡΩΣΣΙΚΗ CAYENNE.




<!--------------------------end NEWS_CONNECTION----------------------------->
Άλλοι λένε ότι το εμπρός ρύγχος θυμίζει Ferrari Enzo και άλλοι το αγωνιστικό R8 της Audi που παίρνει μέρος στο Λε Μαν. Άλλοι λένε ότι το προφίλ του θυμίζει ακόμη και Bugatti Veyron με τη διχρωμία και το σχήμα των αεραγωγών στις πόρτες, ενώ τα LED που βρίσκονται στην εμπρός μάσκα μπορεί επίσης να είναι εμπνευσμένα από την Audi.
Ένα είναι το σίγουρο, ότι μπορεί ο ρώσικος βελτιωτικός οίκος να το «παράκανε» σύμφωνα με πολλούς, αλλά όπως ο ίδιος ανακοινώνει, η μετατροπή αφήνει κάθε πρακτικό περιορισμό στην άκρη και αφοσιώνεται στον απόλυτο σπορ χαρακτήρα, όπως είναι και το βασικό χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου!
Tο body kit θα είναι από πλαστικό, ενώ για αυτούς που επιθυμούν το κάτι παραπάνω θα είναι όλο από ανθρακονήματα με στόχο τη μείωση του βάρους. Τέλος, η έκδοση παραγωγής θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο, ενώ έχει διαρρεύσει ότι δεν θα υπάρχουν μηχανικές βελτιώσεις.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών