KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010



Στόχος τα 186 καταστήματα για την Κύπρου το 2010.(και ΟΧΙ ΜΟΝΟ.)!


Η Τράπεζα Κύπρου συνεπής στη στρατηγική ανάπτυξης της στην Ελλάδα προχωρά στο άνοιγμα 20 νέων καταστημάτων το 2010, με στόχο στο τέλος του έτους τα καταστήματα της να ανέλθουν  στα 186.
Συγκεκριμένα, ήδη 10 νέα καταστήματα έχουν ενοικιαστεί και θα λειτουργήσουν μέχρι τον Ιούλιο, 6 στο νομό Αττικής, 2 στην Θεσσαλονίκη και 2 στην υπόλοιπη Ελλάδα. Στόχος είναι τα υπόλοιπα 10 καταστήματα να λειτουργήσουν στο τελευταίο τετράμηνο του 2010.
Ο κ. Γιάννης Σειραδάκης, Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Κύπρου δήλωσε: «Η Τράπεζα Κύπρου ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο, στηριζόμενη στα ισχυρά θεμελιώδη μεγέθη της, την ισχυρή ρευστότητα και την υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια, συνεχίζει απρόσκοπτα την αναπτυξιακή της πορεία στην Ελλάδα με γνώμονα την άριστη και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών της ιδιωτών και επιχειρήσεων.»
Τα νέα καταστήματα, όπως όλα τα καταστήματα της Τράπεζας, θα προσφέρουν ολοκληρωμένο φάσμα τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών και θα καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του πελατειακού κοινού στο χρηματοοικονομικό τομέα. Επίσης, θα στελεχώνονται από άρτια καταρτισμένο προσωπικό, σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα που έχει θέσει η Τράπεζα Κύπρου με στόχο την ποιοτική εξυπηρέτηση ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών