KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΑΠΟ ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΙΟ ΦΕΥΓΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΝΕΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!

Πάγωσε» και η επικοινωνία Παζαρόπουλου-Kosmocar
Σε αδιέξοδο οδηγείται η σχέση προφανώς και η συνεργασία μεταξύ ομίλου Παζαρόπουλου και της εισαγωγικής εταιρείας Kosmocar.
 

Σε αδιέξοδο οδηγείται η σχέση προφανώς και η συνεργασία μεταξύ ομίλου Παζαρόπουλου και της εισαγωγικής εταιρείας Kosmocar καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει διακοπεί κάθε επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη και το γεγονός πως η εισαγωγική εταιρεία δεν έχει ακόμη τοποθετηθεί για το θέμα του ομίλου Παζαρόπουλου παρατείνει την αγωνία των 250 υποψήφιων αγοραστών VW-Audi οι οποίοι τα έχουν παραγγείλει και εξοφλήσει στα καταστήματα του ομίλου Παζαρόπουλου αλλά και των περίπου 500 υπαλλήλων που εργάζονται στις επιχειρήσεις του ομίλου Παζαρόπουλου.

Πάντως σύμφωνα με στελέχη της αγοράς ο όμιλος Παζαρόπουλου αποτελεί το μεγαλύτερο εξουσιοδοτημένο έμπορο της Kosmocar ενώ παράλληλα εδώ και 2 χρόνια ξεκίνησε να εμπορεύεται και άλλες φίρμες όπως Skoda, Ford, Fiat, Alfa Romeo και Lancia χωρίς ωστόσο να έχει δημιουργηθεί κάποιο περιστατικό ανάλογο με τις υπόλοιπες εισαγωγικές.
Όπως μάλιστα αναφέρουν στην «Η» στελέχη της αγοράς στην «Η»: «Ο όμιλος Παζαρόπουλου αποτελεί ένα πρότυπο επιχείρησης για το κλάδο του αυτοκινήτου ωστόσο οι άστοχες επενδύσεις αλλά και η συμπεριφορά της Kosmocar ογήγησαν τα πράγματα εκεί που έχουν φθάσει. Πάντως δεν θεωρούμε τυχαίο το γεγονός πως πρόσφατα η εισαγωγική εταιρεία απέκτησε δύο τεράστια καταστήματα VW και Audi στην περιφέρεια που δραστηριοποιείται ο όμιλος Παζαρόπουλου...»

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών