KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010


ΑΠΟ ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΙΟ ΦΕΥΓΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΝΕΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!

Συμφωνία του Ιατρικού Αθηνών με τη θυγατρική του ΤΤ HELLENIC POSTCREDIT»


Συμφωνία με την Postcredit, μέλος του ομίλου του ΤΤ Ηellenic Postbank, υπέγραψε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών για το σύνολο των Νοσηλευτικών Μονάδων του: Ιατρικό Αθηνών και Παιδιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, Ιατρικό Π. Φαλήρου, Ιατρικό Ψυχικού, Ιατρικό Περιστερίου και Ιατρικό Δάφνης.
Με την συμφωνία αυτή οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών της Postcredit θα λαμβάνουν δωρεάν το πρόγραμμα ιατρικών παροχών Health Credit, που προσφέρει εκπτωτικά προνόμια για την πραγματοποίηση ιατρικών και διαγνωστικών εξετάσεων στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.
Ο κ. Γιάννης Ρόρρης Διευθύνων Σύμβουλος της Postcredit δήλωσε  «Ξεκινώντας επίσημα την λειτουργία της εταιρίας μας αποφασίσαμε, η πρώτη υπηρεσία που θα προσφέραμε στους κατόχους των καρτών του Ομίλου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου να ΄΄παρακολουθεί τα σημάδια των καιρών΄΄ που δεν είναι τίποτα περισσότερο από την οικονομία και την ασφάλεια. Έτσι σε συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών προσφέρουμε προνόμια και ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, σε υπηρεσίες που αφορούν στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας. Αυτή η συμφωνία γίνεται για να δώσουμε όχι μόνον το προφανές οικονομικό όφελος την στιγμή που για όλους μας είναι απαραίτητο, αλλά κυρίως να δώσουμε επιλογή όταν υπάρξει η δύσκολή στιγμή που το κυρίαρχο ερώτημα είναι ΄΄τι κάνω τώρα;΄΄. Την πρώτη λοιπόν απάντηση σε αυτό το ερώτημα την δίνουμε τώρα με αυτήν την συνεργασία, που δεν είναι τίποτα άλλο από το ξεκίνημα του προγράμματος ιατρικών παροχών Health Credit που σταδιακά θα ολοκληρώνεται προσφέροντας νέες υπηρεσίες».
Από την πλευρά του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, ο κύριος Α. Γερονικολάου Γενικός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, επεσήμανε ότι «Στο πλαίσιο των στρατηγικών συνεργασιών επιδιώκουμε την σύναψη συμφωνιών με αξιόλογες εταιρείες. Αναπτύξαμε νέα προϊόντα ιατρικών υπηρεσιών, με στόχο να προσφέρουμε σε μεγάλους πληθυσμούς σημαντικές ιατρικές υπηρεσίες. Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών αποτελεί τον κορυφαίο και πλέον αξιόπιστο φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών στην χώρα μας. Έχουμε ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και λειτουργούμε με αίσθημα ευθύνης και γνώμονα πάντοτε τον άνθρωπο».
Ο Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κ. Κλέων Παπαδόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο καλύπτει με τις πιστωτικές κάρτες της θυγατρικής του HellenicPostCredit τις σύγχρονες, καθημερινές απαιτήσεις του κάθε πελάτη απλά, γρήγορα και αξιόπιστα. Με την υπογραφή της συμφωνίας ανάμεσα στην PostCredit και τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, το ΤΤ  προσαρμόζεται στις ανάγκες του σήμερα, εκσυγχρονίζει  προιόντα και υπηρεσίες, εντάσσοντας σε αυτά προνόμια ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα. Με ισχυρό αίσθημα ευθύνης και επίγνωση των καθημερινών αναγκών, το ΤΤ εξακολουθεί να επεκτείνει τις δραστηριότητές του και απευθύνεται σε όλους τους κατόχους πιστωτικών καρτών του, ενισχύοντας τον τομέα της υγείας».
Δημοσιευμένο στην κατηγορία.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών