KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Υπηρεσία HSBC Premier - Ανανεωμένοι χώροι εξυπηρέτησης..

 

Η HSBC, με παρουσία σε 88 χώρες και μακρόχρονη εμπειρία, ανταποκρίνεται γρήγορα και άμεσα στις ανάγκες των διακεκριμένων πελατών της ανά τον κόσμο, προσφέροντας την εξελιγμένη υπηρεσία HSBC Premier. Η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε 43 χώρες και παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες Premier διεθνώς να γίνουν στην πράξη «πολίτες του κόσμου».
Συγκεκριμένα, οι πελάτες της υπηρεσίας HSBC Premier απολαμβάνουν:

- Προσωπική εξυπηρέτηση μέσω του Προσωπικού τους Συνεργάτη Premier, ο οποίος είναι πάντα στη διάθεσή τους και τους καθοδηγεί σε όλες τις χρηματοοικονομικές τους αποφάσεις με γνώμονα τις ανάγκες και το προφίλ τους.
- Πρόσβαση σε ευρύτατο φάσμα τραπεζικών και ασφαλιστικών προϊόντων με προνομιακή τιμολόγηση, καθώς και τη δυνατότητα να αποκτήσουν την πιστωτική κάρτα Premier MasterCard, μέσω της οποίας απολαμβάνουν προγράμματα ανταμοιβών, προσφορές και εκπτώσεις.  Δυνατότητα ανάληψης  μετρητών δωρεάν από μηχανήματα αυτόματης εξυπηρέτησης, σε όλο τον κόσμο, στην Ελλάδα από τα ΑΤΜ όλων των τραπεζών (πάνω από 5.700), και στο εξωτερικό μέσω του δικτύου ATM της HSBC (σε πάνω από 18.000 σημεία), καθώς και μέσω του δικτύου VISA PLUS.
- Πρόσβαση στις διεθνείς αγορές μέσα από μία πλήρη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν κάθε επενδυτική τους ανάγκη, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας τοποθέτησης σε εναλλακτικές μορφές επενδύσεων.
- Eύκολες και άμεσες διαδικασίες ανοίγματος προσωπικού λογαριασμού στο εξωτερικό, σύμφωνα μα τους τοπικούς κανόνες και ρυθμίσεις, χωρίς καν να ταξιδέψουν, και πρόσβαση σε παρόμοια πιστωτικά όρια με αυτά που έχουν στην HSBC Ελλάδος.  Παράλληλα, η on-line υπηρεσία Global View, επιτρέπει στους πελάτες Premier να έχουν άμεση πρόσβαση και να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς που τηρούν στην HSBC ανά τον κόσμο, με ένα μόνο κλικ, με μία μόνο σύνδεση, όπου και να βρίσκονται.
- Διεθνή Αναγνώριση και Υποστήριξη μέσα από υπηρεσίες και εξυπηρέτηση ανά τον κόσμο, όπου υπάρχει υποκατάστημα της HSBC (Premier in one Premier in all) καθώς και μέσω της δυνατότητας πρόσβασης στις διεθνείς υπηρεσίες έκτακτης βοήθειας κάθε μέρα, κάθε στιγμή, όπου και να βρίσκεται ο πελάτης HSBC Premier, τόσο εκείνοι, όσο και τα μέλη της οικογένειάς τους.

Πρόσφατα, η HSBC προχώρησε στη δημιουργία ανανεωμένων χώρων εξυπηρέτησης αποκλειστικά για τους διακεκριμένους πελάτες της προσφέροντάς τους μια luxurious εμπειρία σε επιλεγμένα καταστήματά της, όπου προσφέρονται αναβαθμισμένες τραπεζικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σύμφωνα με τα ανανεωμένα και διεθνή πρότυπα του ομίλου.

Με την υπηρεσία HSBC Premier, η HSBC, πρακτικά ανοίγει τους ορίζοντες και «σπάει» τα σύνορα, καθιστώντας τον Έλληνα πελάτη Premier έναν «οικονομικά δραστήριο πολίτη του κόσμου», είτε ο τρόπος ζωής του είναι «διεθνής», είτε όχι.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών