KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Μεγάλη πτώση στο ΧΑΑ




Την προεξόφληση πολύ χειρότερων μαντάτων από αυτά που ήδη έχουν γίνει γνωστά έως τώρα δείχνει ότι κάνει το ελληνικό χρηματιστήριο το οποίο βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση το τελευταίο διήμερο. Ο Γενικός Δείκτης καταγράφει απώλειες 10,2% στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις, πέφτοντας με ραγδαίο και εκκωφαντικό τρόπο τα επίπεδα που είχε στις αρχές του ’98, δηλαδή πριν από 12 και πλέον χρόνια!




Σε νέα χαμηλά έτους υποχωρεί η χρηματιστηριακή αγορά στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης, εν μέσω πτωτικού κλίματος στις ευρωπαϊκές αγορές.

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:15 υποχωρούσε στις 1.431,34 μονάδες, σημειώνοντας πτώση σε ποσοστό 3,61%.

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 22,249 εκατομμύρια ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης παρουσιάζει πτώση σε ποσοστό 3,65%, ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 2,62% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης εμφανίζει ομοίως πτώση 1,73%.

Όλοι οι επιμέρους δείκτες καταγράφουν πτώση και τις μεγαλύτερες απώλειες σημειώνουν οι δείκτες των Ταξιδιών -4,02% και των Πρώτων Υλών -4,08%.

Πιο αναλυτικά, ο ΓΔ έκλεισε στις 1.403,10 μονάδες και στο χαμηλό ημέρας, καταγράφοντας πτώση 5,45%, σε μια συνεδρίαση πλήρους συγχύσεως, μεγάλης ανησυχίας και σχεδόν μηδενικής ορατότητας και αίσθησης για το τι πραγματικά συμβαίνει. Χρηματιστές και επιχειρηματίες είναι σε απόλυτη σύγχυση, βλέποντας τις αποτιμήσεις να κινούνται σε επίπεδα που είχαν οι εταιρείες πριν από 10 και 12 χρόνια, εν μέσω άκριτων ρευστοποιήσεων σε όλο το φάσμα του ταμπλό.

Κοινός παρανομαστής όλων αυτών είναι η «κλειδωμένη» (ως φαίνεται) απόφαση για διαρκή μείωση θέσεων στο ελληνικό ταμπλό από τα διεθνή χαρτοφυλάκια. Τα στοιχεία του Μαΐου έδειξαν ξανά εκροές κοντά στα 340 εκατ. ευρώ από τους διεθνείς διαχειριστές. Η εικόνα του χρηματιστηρίου μαρτυρά ότι οι ξένοι δεν είναι αισιόδοξοι ότι η Ελλάδα θα καταφέρει να βγει νικήτρια στη δημοσιονομική μάχη, ενώ πληθαίνουν οι διάφορες φήμες περί αναδιάρθρωσης δανεισμού.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών