KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Με επιταγή η εξόφληση τιμολογίων άνω 3.000 ευρώ


Μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή με επιταγή εξοφλούνται από την 1η Ιουνίου 2010 όλα τα τιμολόγια αξίας 3.000 ευρώ και άνω.


Ειδικότερα με τη νέα διάταξη του τελευταίου φορολογικού νόμου:

-         -         Μειώνεται από τα 15.000 ευρώ στα 3.000 ευρώ ανά φορολογικό στοιχείο , το όριο πάνω από το οποίο υπάρχει υποχρέωση για εξόφληση τιμολογίων όχι με μετρητά αλλά μέσω τραπεζικών λογαριασμών ή επιταγών. 

-         -         Η εξόφληση συναλλαγής αξίας 3.000 ευρώ ή μεγαλύτερης μπορεί να γίνει με απλή επιταγή του αγοραστή, δηλαδή  του λήπτη του φορολογικού στοιχείου, ενώ μέχρι  προβλεπόταν η εξόφληση κάθε συναλλαγής αξίας 15.000 ευρώ και άνω μόνο μέσω δίγραμμων επιταγών.

-         -         Η εξόφληση μπορεί να γίνει και με επιταγές πελατών του αγοραστή. Όμως στην περίπτωση  αυτή θα  πρέπει να εκδίδεται άμεσα λογιστική «απόδειξη εκχώρησης αξιογράφων» στην οποία θα αναγράφονται τα στοιχεία των εκχωρούμενων επιταγών.

-         -         Για αγορές αγροτικών προϊόντων από τους παραγωγούς, η εξόφληση (μερική ή ολική) φορολογικών στοιχείων αξίας 1.000 ευρώ και άνω γίνεται αποκλειστικά και μόνο με επιταγή του αγοραστή ή με κατάθεση σε τραπεζικού λογαριασμού του παραγωγού.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών