KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Αν. Βγενόπουλος: Με τρία βήματα η οργάνωση της δημόσιας υγείας



Τρία απλά βήματα για να δοθεί ένα τέλος στο αδιέξοδο που έχει περιέλθει ο κλάδος της δημόσιας υγείας σύστησε ο  αντιπρόεδρος του ομίλου Υγεία,  κ. Αν. Βγενόπουλος, ζητώντας μάλιστα την παραίτηση της υπουργού Υγείας, κ. Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, αφού όπως δήλωσε χαρακτηριστικά δεν αμφισβητεί ο πολιτικό της ήθος, αλλά αυτή τη δουλειά δεν μπορεί να την κάνει.
Αν και, όπως τόνισε ο κ. Βγενόπουλος, τα τρία μέτρα έχουν εξαγγελθεί από τον πρωθυπουργό και από την υπουργό υγείας εδώ και οκτώ μήνες, δεν γίνονται με αποτέλεσμα το σύστημα να μη λειτουργεί, αποτελώντας το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών στην Ελλάδα. Αυτά εντοπίζονται πρώτον στις ελεγκτικές εταιρίες, που πρέπει να αναλάβουν τα νοσοκομεία και για να έχουν στήσει διπλογραφικό σύστημα και ισολογισμούς σε λίγους μήνες. Δεύτερο, πρέπει να κληθούν εταιρίες μηχανογράφησης από Ελλάδα και εξωτερικό και να τους ανατεθεί η μηχανογράφηση των νοσοκομείων, και τρίτον σε συνεργασία με το Υπουργείο Ανάπτυξης να θεσπιστεί το ηλεκτρονικό πρόγραμμα e-procurement, ώστε να γίνονται οι διαγωνισμοί ηλεκτρονικά.
«Είναι έως και 40 φορές μεγαλύτερο σκάνδαλο από αυτό της Siemens», ανέφερε χαρακτηριστικά, αναρρωτώμενος, γιατί δεν έχουν παραπεμφθεί στην εισαγγελία οι απευθείας αναθέσεις προμηθειών νοσοκομείων, όταν η υφιστάμενη πολιτική ηγεσία πλειστάκις έχει αναφερθεί σε όργιο υπερτιμολογήσεων.
Μύδρος ο αντιπρόεδρος του Υγεία και για την ρύθμιση των χρεών των νοσοκομείων, επισημαίνοντας ότι με την υπό προώθηση ρύθμιση των χρεών των νοσοκομείων, επιβραβεύονται για άλλη μια φορά οι απατεώνες έναντι των τιμίων, καθώς όσοι Όσοι προμήθευσαν με απευθείας αναθέσεις κάνουν πάρτι με τη ρύθμιση, ενώ οι υπόλοιποι κινδυνεύουν να κλείσουν.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών