KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ¨¨

Συμβουλές από τον Ρούμπεους Χάγκριντ, βόλτες με το "Χόγκουαρτς Εξπρές", αλλά και την ευκαιρία να εξερευνήσουν το γραφείο του Ντάμπλεντορ θα έχουν όσοι από τους φαν του Χάρι Πότερ επισκεφτούν το πάρκο ψυχαγωγίας, εμπνευσμένο εξ ολοκλήρου από τη σειρά βιβλίων της Τζόαν Ρόουλινγκ, το οποίο ανοίγει τις πύλες του στη Φλόριντα.

Οι πολυμήχανοι… Αμερικάνοι… βρήκαν τρόπο να κερδίσουν χρήμα, από τον μικρό μάγο, εκμεταλλευόμενοι την μανία των παιδιών με τον ήρωα της ταινίας. Στην Ελλάδα, ωστόσο για τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και επενδύσεις σε θεματικά πάρκα, ούτε λόγος...
Αμέσως μόλις αποβιβαστούν από το "Χόγκουαρτς Εξπρές" στον σταθμό "Χογκσμέιντ" και δουν να υψώνεται μπροστά τους το μαγεμένο "κάστρο του Χόγκουαρτς", θα αισθανθούν ότι αποτελούν και αυτοί ήρωες των βιβλίων που αγαπήθηκαν όσο λίγα από μικρούς και μεγάλους.

Χάρη στην αυστηρή επίβλεψη της σχεδιαστικής ομάδας των ταινιών "Χάρι Πότερ", οι δημιουργοί του πάρκου έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν πιστά αντίγραφα των σκηνικών της ταινίας, σε μεγαλύτερη κλίμακα.

Μάλιστα σε συνδυασμό με τη χρήση συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας, μπόρεσαν να ζωντανέψουν τη μαγεία, τους ήρωες και τις ιστορίες του μικρού μάγου, κάτι που αποκλείεται να αφήσει ασυγκίνητο ακόμα και τον πιο απαιτητικό φαν του.

Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που εκφράζουν τις αμφιβολίες τους για την επιτυχία του project, το οποίο έχει κοστίσει ήδη 330 εκατομμύρια ευρώ στη Universal. Ενώ συζητήσεις, έχει προκαλέσει το γεγονός ότι το πάρκο κατασκευάστηκε στις ΗΠΑ και όχι στη Βρετανία. Η απάντηση που δίνεται είναι ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες θα προσελκύσει πολύ περισσότερους επισκέπτες.

Το σίγουρο είναι ότι το θεματικό πάρκο "The wizarding world of Harry Potter", είναι το μεγαλύτερο που έχει χτιστεί στη Φλόριντα από το 1990 και αναμένεται να δώσει ζωή και κατ' επέκταση οικονομική ανάσα και στα γύρω resorts που έχουν χάσει την αίγλη τους τελευταία

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών