KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Το "μη χείρον βέλτιστον"


Σύνταξη στα 35 χρόνια υπηρεσίας προβλέπει για τους ένστολους το νέο ασφαλιστικό,καθώς όπως φαίνεται το εν λόγω νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό των δημοσίων υπαλλήλων θα περιλαμβάνει ειδικές ρυθμίσεις για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.



Ειδικότερα καταργείται η πλασματική πενταετία, ενώ στον…αέρα παραμένει εάν στα συντάξιμα χρόνια θα συνυπολογίζονται και τα έτη της σχολής,ενώ παράλληλα τίθενται στο «μικροσκόπιο»του υπουργείου Εργασίας τα όρια για τη χορήγηση των συντάξεων στις χήρες στρατιωτικών.



Την ίδια ώρα, η έναρξη της εξίσωσης των ορίων ηλικίας για τις γυναίκες με τα αντίστοιχα των ανδρών θα πραγματοποιηθεί εν τέλει από το 2011, και όχι από το 2013, όπως είχε δεσμευτεί η κυβέρνηση.Το συγκεκριμένο γεγονός σε συνάρτηση με την αύξηση του ελάχιστου ηλικιακού ορίου στα 60 έτη και την επίσπευση της αλλαγής του τρόπου υπολογισμού των συντάξεων, αναμένεται να οδηγήσουν περίπου 150.000 δημόσιους υπαλλήλους στην έξοδο μέχρι το τέλος του έτους.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών