KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Κρουαζιέρες για όλα τα γούστα: Μεσόγειος, Σκανδιναβία, Καραϊβική!


Η Royal Caribbean International σαλπάρει για Δυτική Μεσόγειο, Σκανδιναβία και Καραϊβική με τα πιο πολυτελή κρουζιερόπλοια!

7 ήμερες στη Μεσόγειο
Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Voyager of the Seas ξεκινά την διαδρομή του από την Βαρκελώνη και επισκέπτεται τη Νάπολη στην Νότιο Ιταλία, την Τσιβιταβέκια στην Ρώμη και την μαγευτική Φλωρεντία, ενώ συνεχίζει το ταξίδι του στην Νίκαια και την Προβάνς στη Μασσαλία για να καταλήξει και πάλι στην Βαρκελώνη.
Οι τιμές κατ’ άτομο ξεκινούν από 600 Ευρώ.


12 ημέρες στις Σκανδιναβικές θάλασσες
Ξεκινώντας από το Χάρουτς της Αγγλίας, όσοι επιλέξουν αυτή την κρουαζιέρα με το Jewel of the Seas θα γοητευτούν από πόλεις όπως Κοπεγχάγη, Στοκχόλμη, Ελσίνκι, Αγία Πετρούπολη, Ταλίν και Γκέτεμπoργκ.
Οι τιμές κατ’ άτομο ξεκινούν από 1.380 Ευρώ.

7 ημέρες στην Καραϊβική
Το κρουαζιερόπλοιο-πολιτεία Oasis of the Seas αναχωρεί κάθε Κυριακή από τη Φλόριντα και το Φόρτ Λοντερντέηλ, με στάσεις σε Σαρλότ Αμαλί στα νησιά Σεν Τόμας, Σεν Μααρτέν και Νασσάου στις Μπαχάμες. Από την άλλη στη Δυτική Καραϊβική το κρουαζιερόπλοιο θα επισκεφτεί το Λαμπαντί στην Αϊτή, τη Τζαμάικα και το Κοζουμέλ στο Μεξικό.
Οι τιμές κατ’ άτομο ξεκινούν από 800 Ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με το Navigator Travel & Tourist Services Ltd , Ακαδημίας 31, Αθήνα, Τηλ: 2103609801-3, 2103606323, www.navigator.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών