KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Δωρεάν διαμονή στα πιο πολυτελή ξενοδοχεία του Ντουμπάι!


Η Emirates Airlines χαρίζει στους πελάτες first και business class που πετούν προς ή μέσω Ντουμπάι, πολυτελή διαμονή 5 αστέρων στα ξενοδοχεία Armani Hotel και The Address Downtown Dubai!

Συγκεκριμένα, οι επιβάτες της πρώτης θέσης απολαμβάνουν δωρεάν διαμονή για δύο νύχτες με πρωινό, στο ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο 5 αστέρων Armani Hotel Dubai, ενώ οι επιβάτες της επιχειρηματικής θέσης απολαμβάνουν δωρεάν διαμονή μίας νύχτας με πρωινό, στο The Address Downtown Dubai, ξενοδοχείο 5 αστέρων επίσης.
Οι επιβάτες των διακεκριμένων θέσεων έχουν επίσης προτεραιότητα στην έκδοση εισιτηρίων, προκειμένου να θαυμάσουν τη θέα από την κορυφή του κόσμου, το ‘Burj Khalifa’, του οποίου οι πόρτες άνοιξαν μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η προσφορά ισχύει από την 1η Ιουνίου έως και την 31η Αυγούστου και απευθύνεται σε πελάτες που πετούν μετ’ επιστροφής προς η μέσω του Ντουμπάι.
Ο Senior Vice President, Emirates Network Sales & Development, κ. Russell Sheldon, δήλωσε σχετικά: «Αναζητάμε συνεχώς τρόπους και ευκαιρίες προκειμένου να προσφέρουμε μεγαλύτερη αξία στις υπηρεσίες μας προς τους επιβάτες μας. Άλλωστε, τι θα μπορούσε να είναι πιο ξεχωριστό, από το να διαμένει κανείς σε ένα από τα πιο “μοδάτα” ξενοδοχεία όπως το Armani Hotel Dubai και το The Address Downtown Dubai;”
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της Emirates στο τηλέφωνο 210 9333400 ή να επισκεφτείτε το http://www.emirates.com/gr/greek

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών