KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Η τεχνική ανάλυση της Εθνικής Τράπεζας, Μυτιληναίο AΠΟ GIANNIS KALARITIS.BLOGSPOT.

 

Η ανοδική διάσπαση της καθοδικής γραμμής, στο ημερήσιο διάγραμμα της Εθνικής Τράπεζας, την περασμένη Παρασκευή, επέφερε στη χθεσινή συνεδρίαση έντονη ανοδική αντίδραση της τάξεως του 5,67% κλείνοντας στα 10,25 ευρώ, σημειώ στην τεχνική της ανάλυση ότι πιθανή ανοδική διάσπαση της γραμμής θα ωθούσε τη τιμή της μετοχής προς το κέντρο του μεσοπρόθεσμου καναλιού στη ζώνη δηλ. των 9,9 με 10,28 ευρώ.
Το μόνο, αλλά σημαντικό για τη μετέπειτα πορεία , μελανό σημείο στην άνοδο αυτή είναι ο όγκος των συναλλαγών, καθώς όπως φαίνεται και στο chart τιμών παρέμεινε σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα αρνούμενος έτσι να επιβεβαιώσει με ασφάλεια τη διάσπαση της γραμμής. Εάν μάλιστα στις επόμενες δύο συνεδριάσεις η τιμή της Εθνικής Τράπεζας επανέλθει κάτω από τα 9,55 ευρώ με μεγαλύτερο όγκο από εκείνο της χθεσινής ημέρας τότε θα πρέπει να αναμένουμε βίαιη καθοδική εκτόνωση «απογοήτευσης» αναφέρει η Δυναμική. Συστήνει όμως προσοχή γιατί είναι πολύ πιθανό η κίνηση αυτή να δώσει τη «σπίθα» για τη δημιουργία ενός πολύ ισχυρού πυθμένα βάσης.

Υπεραπόδοση  για τον Μυτιληναίο  Στα 7,14 ευρώ η τιμή στόχος

Διατηρεί τη σύσταση για αποδόσεις ανώτερες από αυτές της αγοράς O GK για τη μετοχή της Μυτιληναίος και μειώνει οριακά παράλληλα την τιμή στόχο στα 7,14 ευρώ από 7,38 ευρώ. Σημειώνει πως τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου ήταν καλά και ανώτερα των εκτιμήσεών της.
Περιμένει επίσης πως η θετική τάση θα κρατήσει όλο το χρόνο λόγω της καλή αντιστάθμισης των τιμών του αλουμινίου και των ισχυρών αποτελεσμάτων της ΜΕΤΚΑ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών