KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Quiz: Ο συνοδός επιχειρηματία που συνελήφθη από την Αστυνομία Quiz: Ο συνοδός επιχειρηματία που συνελήφθη από την Αστυνομία..



Σοκ στη νυχτερινή Αθήνα από τη σύλληψη νεαρού συνοδού επιχειρηματία. Ο Δημήτρης, συνελήφθη χθες από άνδρες της ομάδας ασφαλείας της Νίκαιας στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στον Κολωνό ύστερα από περιπετειώδη καταδίωξη. Όλα ξεκίνησαν όταν νωρίς το μεσημέρι ο συνοδός του επιχειρηματία λήστεψε ένα σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Νίκαιας. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τις πληροφορίες που είχαν για τον νεαρό και έφτασαν στο σπίτι του που βρισκόταν στην ίδια περιοχή. Όταν του ζήτησαν να βγει από το σπίτι, εκείνος αρνήθηκε με αποτέλεσμα να κληθεί η ΕΚΑΜ και τρεις διαπραγματευτές οι οποίοι καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας προσπαθούσαν να πείσουν τον Δημήτρη να βγει από το σπίτι. Κάποια στιγμή κατά τις 4 το πρωί, οι αστυνομικοί τον πείθουν να ανοίξει την πόρτα. Μόλις το κάνει, οι αστυνομικοί προσπαθούν να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν πυροβολώντας τον με ειδικά όπλα που φέρουν υψηλή τάση ρεύματος. Εκείνος όμως καταφέρνει και βγάζει τα καλώδια από πάνω του και κλείνεται ξανά στο σπίτι. Έξι και μισή το πρωί, πηδώντας από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου από το πίσω μέρος του σπιτιού, ο Δημήτρης φεύγει από το σπίτι. Αλλά εντοπίζεται από την ομάδα του αστυνόμου Γιοβανίδη στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στον Κολωνό την ώρα που προσπαθούσε να μιλήσει σε καρτοτηλέφωνο. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι έχει παρά πολλά εντάλματα σύλληψης για ληστεία και αρκετές σελίδες στο ποινικό του μητρώο.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών