KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

ΑΠΕΡΓΙΑ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΒΥΤΙΟΦΟΡΩΝ ΑΠΟ 25/07 ..

Απεργία διαρκείας αποφάσισαν στην έκτακτη γενική συνέλευσης των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων δημόσιας χρήσης, ενόψει της παρουσίασης του νομοσχεδίου που αφορά στο άνοιγμα του επαγγέλματός τους.

Αν και είχε επέλθει συμφωνία στο σχέδιο νόμου που είχε δώσει προς διαβούλευση η κυβέρνηση, υποστηρίζουν οι ιδιοκτήτες, τελικά οι αλλαγές που περιέχονται στο νομοσχέδιο θα τους οδηγήσουν σε οικονομική καταστροφή.

Έγιναν σκληρές διαπραγματεύσεις, λένε στελέχη του υπουργείου Υποδομών, με τις Βρυξέλλες που αρχικά ήθελαν πλήρη και άμεση απελευθέρωση του επαγγέλματος, δηλαδή το αντίτιμο της άδειας να είναι μηδαμινό.

Τελικά, με ότι φαίνεται ότι θα ισχύσει, οι άδειες θα έχουν συγκεκριμένη αξία η οποία θα προσμετράται στο κεφάλαιο των εταιρειών που συγκροτούν οι μεταφορείς σε μια μεταβατική περίοδο 3 ετών. Επίσης, μεταφορείς που έχουν άδεια για μια νομαρχία θα μπορούν να δραστηριοποιούνται πανελλαδικά.

Κάποιοι επαγγελματίες δηλώνουν ικανοποιημένοι από την συμβιβαστική αυτή πρόταση και δεν θα συμμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση.

Μια απεργιακή κινητοποίηση αυτή την εποχή θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την τουριστική βιομηχανία και γενικότερα την οικονομία.

Σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς καυσίμων, τα πρατήρια θα στερέψουν μέσα σε λίγες ημέρες.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών