KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

36 χρόνια περασαν από το πραξικόπημα....

Τη μνήμη των πεσόντων για την προάσπιση της Δημοκρατίας τιμά η πολιτεία και η εκκλησία της Κυπριακής Δημοκρατίας με τη συμπλήρωση 36 χρόνων από το πραξικόπημα του 1974 κατά του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου που άνοιξε το δρόμο στην τουρκική εισβολή.

Στις 8.20 το πρωί, ώρα εκδήλωσης του πραξικοπήματος, ήχησαν οι σειρήνες σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου.

Στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, του κοιμητηρίου Λευκωσίας, θα τελεστεί αργότερα από τον αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο μνημόσυνο για όσους έπεσαν κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος προς την προάσπιση της νομιμότητας και της Δημοκρατίας, στο οποίο θα παραστεί ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας.
Αργότερα θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση της Βουλής των Αντιπροσώπων, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, για την καταδίκη του δίδυμου εγκλήματος κατά της Κύπρου, του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής, στις 20 Ιουλίου 1974.

Το βράδυ, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας θα μιλήσει σε ειδική εκδήλωση, που θα γίνει στους κήπους του προεδρικού μεγάρου.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών