KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Ποιός Έλληνας βουλευτής παίρνει διαζύγιο;(ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ).



Στο club των... χωρισμένων είναι πλέον ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Εσωτερικών, Κώστας Γκιουλέκας, με τις φήμες να αναφέρουν ως αιτία για τον χωρισμό ένα τρίτο πρόσωπο. Τι λέει, όμως, ο ίδιος για το διαζύγιο και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό;

Ο βουλευτής ήταν παντρεμένος για περίπου 12 χρόνια με την όμορφη συμβολαιογράφο Έλενα Ζαφειρίου, με την οποία έχει έναν γιο 10 ετών. Μάλιστα, οι δυό τους ήταν από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια του πολιτικού κόσμου.

Τι λέει, όμως, για τις φήμες για τρίτο πρόσωπο στον γάμο του;

Ο βουλευτής διαψεύδει κατηγορηματικά την ύπαρξή του και τονίζει: «η απόσταση ήταν ουσιαστικά ο λόγος που οδηγηθήκαμε σε αυτή την απόφαση. Δεν υπήρχε καμία διαφωνία. Ο δικός μου τρόπος ζωής, τα συνεχή ταξίδια και οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο τελικά, αφού η Έλενα έπρεπε να είναι σχεδόν συνέχεια μόνη με το παιδί».

Όπως λέει ο ίδιος, ο γιός του έμαθε για το διαζύγιο των γονιών του από την αρχή. «Θέλαμε να γνωρίζει από εμάς τους ίδιους πως ο μπαμπάς και η μαμά σταμάτησαν να είναι μαζί, αλλά είναι πια δυο πολύ καλοί φίλοι, που το αγαπάνε και θα το προστατεύουν για πάντα», δηλώνει.

Πλέον, ο 10χρονος -που θέλει να γίνει δημοσιογράφος όπως ο πατέρας του- μένει με την μητέρα του. Από την πλευρά του, ο κ. Γκιουλέκας φρόντισε το νέο του σπίτι να είναι κοντά: «είναι σαν να είμαστε μαζί. Οτιδήποτε κι αν συμβεί, πετάγομαι στο σπίτι ή έρχεται το παιδί».

Το διαζύγιο, εκτός από συναινετικό, είναι και πολιτισμένο, όπως σημειώνει ο βουλευτής, προσθέτοντας πως με την πρώην γυναίκα του είναι πια δύο πολύ καλοί φίλοι. «Τη βοηθάω και με βοηθάει σε ό,τι κι αν χρειαστούμε. Νιώθω ότι πραγματικά είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Μιλάμε άνετα, όπως πριν από τον χωρισμό», καταλήγει.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλια:

Unknown είπε... ["AΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.".]

<>. ΥΣ.Συγχαρητηρια για το μπλοκ σας ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΑΡΙΤΗ κανετε εξαιρετη δουλεια παντα τετοια! ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ.ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΕΡΚ.

free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών