KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Στο απόλυτο μηδέν το Χρηματιστήριο Αθηνών

Χωρίς την παραμικρή μεταβολή σε επίπεδο Γενικού Δείκτη έκλεισε σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών. Ο Γενικός Δείκτης διαμορφώθηκε στις 1527 μονάδες ακριβώς στα επίπεδα της Παρασκευής.
Στο σύνολο της αγοράς 81 μετοχές έκλεισαν με άνοδο έναντι 77 με πτώση και 55 χωρίς μεταβολή στην τιμή τους. Η αξία των συναλλαγών παρέμεινε σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα, ήτοι 54 εκατ. ευρώ. Σε επίπεδο κλάδων, την καλύτερη επίδοση είχε των χημικών με άνοδο 2,08%. Αντίθετα τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι δείκτες των Τροφίμων (-1,97%), της Τεχνολογίας (-1,69%) και των Μέσων Ενημέρωσης (-1,51%). Ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε με άνοδο 0,24% της μεσαίας με πτώση 0,37% και της μικρής επίσης με πτώση 0,21%. Η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας είχε άνοδο 1,76%, αλλά ήταν σχεδόν μόνη με αποτέλεσμα το όφελος να αντισταθμιστεί από την πτώση της Τράπεζας Κύπρου (-1,76%), της Coca Cola (-1,99%), του Μυτιληναίου (-1,21%) και της ΕΧΑΕ (-2,41%). Θυμίζουμε πως η Τράπεζα Κύπρου ανακοίνωσε αύξηση κεφαλαίου και η μετοχή πιέζεται για δεύτερη ημέρα.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών