KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

BMW X3: Πρώτες επίσημες φωτογραφίες!




Στο φως ήρθαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της ολοκαίνουργιας BMW X3 που θυμίζει πλέον πάρα πολύ την μεγάλη αδελφή Χ5.

Με εντυπωσιακές γραμμές, νέα συστήματα ήχου, εικόνας και ασφαλείας και αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής και υλικών σαλονιού, η νέα Χ3 προσφέρεται με το βασικό κινητήρα 2 λίτρων turbo diesel που δυστυχώς δεν αφορά τους μισούς Έλληνες παρότι αποδίδει 184 άλογα στις 4.000 στροφές και ροπή 380Nm από τις 1.750 μέχρι τις 2.750 στροφές.

Τα μοτέρ πετρελαίου της BMW, δίνει στο νέο Χ3 εντυπωσιακές επιδόσεις με μόλις 8.5 δεύτερα για τα 0-100 χλμ. και 208 χλμ. τελικής ταχύτητας αλλά παρόλα αυτά εκπέμπει μόλις 149 γραμμάρια CO2 ανά χιλιόμετρο (147 με αυτόματο κιβώτιο).

Το νέο μεσαίο SUV της Γερμανικής φίρμας, προσφέρει πίσω κάθισμα που χωρίζεται ακόμα και στα τρία και χώρο αποσκευών που ξεκινά από τα εντυπωσιακά 550 λίτρα φτάνοντας μέχρι και τα 1660 με την αντίστοιχη διάταξη των καθισμάτων.


Περισσότεροι κινητήρες  πετρελαίου και βενζίνης θα ανακοινωθούν αργότερα.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών